ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogActivLease is verhuisd!

ActivLease is verhuisd!

07-09-2016

ActivLease is verhuisd!

ActivLease groeit! En, net als bij een kind dat uit zijn jas groeit, werd ook de kantoorruimte in Almere te klein. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een grotere ruimte, die best wel aan wat eisen moest voldoen.

Want het moest goed bereikbaar zijn, voldoende ruimte om nog verder te kunnen groeien, lekker licht, en ga zo maar door. En zo begon een paar maanden geleden de zoektocht.

Het nieuwe pand in Huizen aan de Huizermaatweg 610 BG, ook wel bekend onder “De Vijverpoort”, is per 1 september de nieuwe locatie van ActivLease. Dit pand voldoet eigenlijk helemaal aan al onze wensen.

ActivLease vestiging Huizen

De verhuizing is gelukkig zonder al te veel slag of stoot verlopen. Hopelijk heeft u, als onze klant, er zelfs niets of nauwelijks iets van gemerkt.

Tot voor kort bestond het team van ActivLease uit Jeroen en Rutger, maar per 1 juli jl. is Michel van Hurne aan het team toegevoegd. Michel is met zijn ruim 15 jaar ervaring in de automotive een welkome aanvulling voor het team. En met de start op de nieuwe locatie is ook Ellen Grootscholten, als vrouwelijke noot aan het team toegevoegd. Ook Ellen beschikt over de nodige ervaring in de automotive, zowel aan de kant van de leasemaatschappij, als aan de kant van operationeel wagenparkbeheerder.

Het leuke van onze nieuwe kantoorruimte is, is dat we nu veel meer ruimte hebben, maar ook dat we onze dienstverlening op het gebied van occasion lease kunnen uitbreiden.

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Dan bent u van harte welkom om een keer langs te komen. Als u even laat weten wanneer u komt, zorgen wij dat de koffie klaar staat!

ActivLease Huizen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogActivLease is verhuisd!