ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAlles over de nieuwe BMW iX1, de premium elektr...

Alles over de nieuwe BMW iX1, de premium elektrische crossover van BMW

02-06-2022
Alles over de nieuwe BMW iX1, de premium elektrische crossover van BMW

BMW rolt later dit jaar weer een nieuwe elektrische auto de showroom in. Naast de super-de-luxe i7 is er straks plaats voor een betaalbaarder model. De BMW iX1 is een typische crossover van BMW, met een stoer uiterlijk, een premium interieur met veel binnenruimte en natuurlijk een actieradius om goed mee uit de voeten te komen. In deze blog vertellen we alles dat u moet weten over de nieuwe BMW iX1, die u later dit jaar bij ons kan leasen.

Elektrische X1

Geen controversieel design dit keer, de BMW iX1 is ‘gewoon’ een elektrische variant van de nieuwe generatie X1. En dat is louter positief, want de crossover is een stuk sportiever en krachtiger geworden dan het huidige model. De iX1 krijgt natuurlijk wel zijn eigen styling mee. Net als bij elektrische auto’s van BMW springen de gesloten grille, aerodynamische velgen en lichtblauwe details in het oog.

Vierwielaandrijving

De nieuwe iX1 krijgt de toevoeging xDrive30 op de achterklep. Dat betekent vierwielaandrijving met twee elektromotoren, die samen goed zijn voor 230 kW (313 pk) vermogen en 494 Nm koppel. Een behoorlijke krachtpatser dus! Volgens BMW sprint de iX1 van 0 naar 100 km/u in slechts 5,7 seconden. De top is begrensd op 180 km/u.

438 km actieradius

Maar belangrijker: hoe ver komt de BMW iX1 zonder te laden? Ook dat zit meer dan goed. In de bodem van de auto is een 64,7 kWh batterij verwerkt, die een behoorlijke actieradius mogelijk maakt. Volgens de WLTP kan de iX1 tot maximaal 438 kilometer elektrisch rijden. Opladen kan met 11 kW maar 22 kW is een optie voor snellere laadtijden. Onderweg laden kan met 130 kW. In 10 minuten heeft u er dan weer 120 kilometer actieradius bij.

Gebogen scherm

Net als bij andere nieuwe BMW-modellen is er flink werk gemaakt van het interieur. Wat meteen opvalt is het fraaie gebogen scherm, dat we eerder tegenkwamen in de BMW i4 en BMW iX. Nieuw is de zwevende middenconsole, waar o.a. de rijstand en andere bedieningsknoppen te vinden zijn. De afwerking is zoals het hoort bij BMW van het hoogste niveau. Edelhout, aluminium, hoogwaardig leder, het zit er allemaal op.

BMW iX1

Lease de BMW iX1 vanaf najaar 2022 bij ActivLease

De orderboeken voor de elektrische X1 gaan later dit jaar pas open, maar BMW geeft wel alvast een richtprijs. Minimaal 55.274 euro vragen de Duitsers voor de BMW iX1 xDrive30 Launch Edition. Daarmee is het meteen de goedkoopste elektrische auto van BMW die u kan leasen. Leveringen gaan naar verwachting in het najaar van start. Wilt u zo snel mogelijk instappen? Blijf dan ActivLease volgen voor meer informatie. U kan natuurlijk ook een kijkje nemen in het volledige leaseaanbod van BMW en online een leaseofferte aanvragen.

Lease acties voor de BMW iX1 bij ActivLease

66.5kWh eDrive20 - NIEUWE INSTAPVERSIE
BMW iX1
Onderweg naar NL
66.5kWh eDrive20 - NIEUWE INSTAPVERSIE
Netto bijtelling:
€ 264,-
Actieradius:
475 km
Leaseprijs:
€ 599,-
66.5kWh xDrive30 - STANDAARD RIJK UITGERUST
BMW iX1
Onderweg naar NL
66.5kWh xDrive30 - STANDAARD RIJK UITGERUST
Netto bijtelling:
€ 328,-
Actieradius:
440 km
Leaseprijs:
€ 719,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAlles over de nieuwe BMW iX1, de premium elektr...