ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Audi e-tron laden bespaart u veel geld door nieuwe thuislaadoplossing

22-06-2018

Audi e-tron laden bespaart u veel geld door nieuwe thuislaadoplossing

Bij ActivLease kijken we reeds enige tijd uit naar de Audi e-tron en deze nieuwe technologie bewijst dat u dat ook moet doen. Audi gaat een thuislaadoplossing integreren in de e-tron die de elektrische auto zal aansluiten binnen de huiselijke infrastructuur. Via internet en zelfs via uw zonnepanelen kan de auto straks de goedkoopste elektriciteit zoeken om op te laden. Uw Audi e-tron bespaart dan zelf geld voor u! ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en houdt u op de hoogte van alles omtrent de Audi e-tron. Vraag een leaseofferte aan voor een elektrische auto uit voorraad en profiteer van vriendelijke bijtelling.

Connect laadsysteem

Standaard wordt de Audi e-tron straks geleverd met een compact laadsysteem dat laden bij maximaal 11 kW garandeert. Het nieuwe connect laadsysteem, dat Audi nu geïntroduceerd heeft, verhoogt het laadvermogen tot 22 kW en voorziet de elektrische auto van een tweede lader. Maar de grootste innovatie van het connect laadsysteem is dat het verbonden kan worden met het wifi en het energiemanagementsysteem in uw huis. Zo krijgt uw Audi e-tron plots verscheidene intelligente laadfuncties die met weinig moeite veel laadkosten kunnen schelen.

Stel uw eigen laadprofiel in

Eigenaren van de Audi e-tron kunnen met het intelligente laadsysteem zelf instellen wanneer de leaseauto oplaad en wanneer hij klaar moet zijn met laden. U kan het e-tron systeem ook zo instellen dat het alleen in daluren met lage energiekosten oplaadt. Bovendien kan de auto zelfs energie laden via uw zonnepanelen. Met behulp van het internet speurt het de weersverwachtingen op en bij zonnig weer begint de Audi e-tron te laden via uw zonnepanelen.

Audi e-tron leasen bij ActivLease

Auto goedkoop laden

Zelfs als u geen behoefte heeft aan kostenbesparend laden, is het connect laadsysteem uiterst vernuftig. U kan ook uw Audi e-tron instellen dat hij voor een bepaald tijdstip een volle accu heeft. Zo weet u zeker dat uw elektrische bereik voldoende is voor de werkdag. Daarbij communiceert de auto met uw energiemanagementsysteem om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen. Met dit intelligente laadsysteem neemt de kans op stroomuitval drastisch af.

Elektrisch leasen? Kies ActivLease in 2018 met vriendelijke 4% bijtelling

De Audi e-tron levering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2019. Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de uiterst aantrekkelijke elektrische Audi. U kan ook een leaseofferte aanvragen voor een elektrisch voorraadmodel van ActivLease. Wij zijn uw elektrische leaseintermediair en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. In 2018 elektrisch rijden levert u ook de vriendelijke bijtelling van vier procent op.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi e-tron laden bespaart u veel geld door nie...