ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi Q6 e-tron preview - Elektrische SUV met Po...

Audi Q6 e-tron preview - Elektrische SUV met Porsche-DNA!

06-10-2023

Audi Q6 e-tron preview - Elektrische SUV met Porsche-DNA!

Audi komt weer met een nieuwe elektrische SUV: de Q6 e-tron. Een gezinsauto die precies tussen de Q4 e-tron en Q8 e-tron valt. Maar het is meer dan een tussendoortje. De Audi Q6 e-tron gebruikt net als de Porsche Macan EV het PPE-platform, de nieuwe basis voor elektrisch rijden met meer range, betere prestaties en sneller opladen. Daarnaast beschikt hij over interactieve oled-verlichting en een compleet nieuw interieur. Bekijk wat dat allemaal gaat betekenen in deze EV PREVIEW!

Welkom bij de Activ EV PREVIEW

In de nieuwe video serie EV PREVIEW kijken we naar elektrische auto’s die eraan komen. We geven uitgebreide informatie die handig is om te weten en bovendien laat zien wat de techniek van morgen gaat brengen. Wellicht zit hier wel uw toekomstige elektrische auto tussen!

Reserveer de Audi Q6 e-tron bij ActivLease

De Audi Q6 e-tron zal waarschijnlijk nog dit jaar volledig worden onthuld. Naast de SUV variant verschijnt er ook een Q6 Sportback uitvoering met een sportief aflopende daklijn, en een extra krachtige SQ6 e-tron. Houd ActivLease in de gaten voor al het laatste nieuws, of neem een kijkje bij ons aanbod voor de compactere Q4 e-tron, of de luxe Q8 e-tron. Voor beide modellen kunnen wij een passende zakelijke lease aanbieding voor u maken.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi Q6 e-tron preview - Elektrische SUV met Po...