ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie

Audi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie

24-12-2016

Audi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie

2017 begint goed met de Detroit Autoshow in januari. Daar wordt onder andere de Audi Q8 E-tron gepresenteerd. Audi spreekt van een conceptcar maar de productie-auto zal nog maar weinig afwijken van de definitieve versie. 2017 moet nog beginnen maar de Audi Q8 E-tron belooft nu al een van de spannendste toevoegingen aan ons leaseaanbod te worden! ActivLease geeft u de details.

Met de Audi Q8 E-tron maken de Duitsers eindelijk een coupé-suv waarmee ze de concurrentie aan kunnen gaan met modellen van BMW en Mercedes. In het persbericht geeft Audi hier ook uitleg voor. De SUV zag het concern jarenlang als een functioneel ontworpen auto maar de populariteit van concurrenten toont aan dat design ook meetelt. De Audi Q8 E-tron springt in dat gat en levert elegantie met functionaliteit.

Audi Q8 lijnen van coupé en hatchback

De vloeiende lijnen, met name aan de voorkant van de Q8, definiëren een coupé uitvoering. Audi heeft voor dit concept een totaal nieuwe designstijl ontwikkeld. De vloeiende lijn trekt door naar het dak maar aan de achterkant lijkt de Audi Q8 E-tron eigenlijk meer op een hatchback.

Audi Q8 E-tron

Audi hoofd van design, Marc Lichte, vertelt waarom hiervoor is gekozen: “Met de Audi Q8 concept hebben wij een nieuw topmodel gemaakt voor de Q modellijn. Het design roept sportiviteit en prestige op. Wat ook een belangrijk aspect van dit showmodel is, het biedt een ruim interieur met 4 even comfortabele zitplaatsen. Zelfs met de platte daklijn.”

Audi Q8 E-tron leasen bij ActivLease

Lichte voegt toe dat de Audi Q8 E-tron het begin wordt van een nieuwe lijn full-size modellen. Informatie over verdere specificaties en motoren komt in januari, tijdens de Detroid Autoshow. U kan nu al contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers, om geïnformeerd te blijven over het laatste Audi Q8 nieuws. Als lease intermediair biedt ActivLease u altijd een grote Audi range aan. Mogelijkheden om een Audi te leasen zijn uitgebreid. Bekijk onze voorraad en vraag meteen een leaseofferte aan.

Tags
Audi
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie