ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Audi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie

Audi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie

24-12-2016

Audi Q8 E-tron concept bijna klaar voor productie

2017 begint goed met de Detroit Autoshow in januari. Daar wordt onder andere de Audi Q8 E-tron gepresenteerd. Audi spreekt van een conceptcar maar de productie-auto zal nog maar weinig afwijken van de definitieve versie. 2017 moet nog beginnen maar de Audi Q8 E-tron belooft nu al een van de spannendste toevoegingen aan ons leaseaanbod te worden! ActivLease geeft u de details.

Met de Audi Q8 E-tron maken de Duitsers eindelijk een coupé-suv waarmee ze de concurrentie aan kunnen gaan met modellen van BMW en Mercedes. In het persbericht geeft Audi hier ook uitleg voor. De SUV zag het concern jarenlang als een functioneel ontworpen auto maar de populariteit van concurrenten toont aan dat design ook meetelt. De Audi Q8 E-tron springt in dat gat en levert elegantie met functionaliteit.

Audi Q8 lijnen van coupé en hatchback

De vloeiende lijnen, met name aan de voorkant van de Q8, definiëren een coupé uitvoering. Audi heeft voor dit concept een totaal nieuwe designstijl ontwikkeld. De vloeiende lijn trekt door naar het dak maar aan de achterkant lijkt de Audi Q8 E-tron eigenlijk meer op een hatchback.

Audi Q8 E-tron

Audi hoofd van design, Marc Lichte, vertelt waarom hiervoor is gekozen: “Met de Audi Q8 concept hebben wij een nieuw topmodel gemaakt voor de Q modellijn. Het design roept sportiviteit en prestige op. Wat ook een belangrijk aspect van dit showmodel is, het biedt een ruim interieur met 4 even comfortabele zitplaatsen. Zelfs met de platte daklijn.”

Audi Q8 E-tron leasen bij ActivLease

Lichte voegt toe dat de Audi Q8 E-tron het begin wordt van een nieuwe lijn full-size modellen. Informatie over verdere specificaties en motoren komt in januari, tijdens de Detroid Autoshow. U kan nu al contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers, om geïnformeerd te blijven over het laatste Audi Q8 nieuws. Als lease intermediair biedt ActivLease u altijd een grote Audi range aan. Mogelijkheden om een Audi te leasen zijn uitgebreid. Bekijk onze voorraad en vraag meteen een leaseofferte aan.

Tags
Audi
Relevante artikelen

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder

Een kijkje in de optielijst van de elektrische Audi e-tron

08-10-2018 | De volledig elektrische Audi e-tron is het nieuwe technologische vlaggenschip van...

Lees verder

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018 | We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camo...

Lees verder

Audi Q8 prijs bekend, hightech SUV van Audi nu te bestellen

20-07-2018 | Audi heeft de vanafprijs bekendgemaakt van de Q8, zijn allernieuwste premium SUV....

Lees verder