ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Autosalon Parijs: de beste elektrische auto's van de beurs

07-10-2016

Autosalon Parijs: de beste elektrische auto's van de beurs

Elektrisch rijden is de toekomst! Dat was evident op de Autosalon in Parijs. Er werden tientallen nieuwe elektrische auto’s getoond door de grote merken en ook op het gebied van concept cars waren de meeste modellen stekkerauto’s. U begrijpt dat wij bij ActivLease hier razend enthousiast over zijn, want voor de komende jaren blijft een elektrische auto leasen extra interessant dankzij de 4% bijtelling regeling. We behandelen de beste elektrische auto’s van de beurs.

Renault ZOE Z.E.

De Renault ZOE was vorig jaar een van de best verkochte elektrische auto in Europa. Geen geringe prestatie maar Renault wil meer. Vandaar dat zij de nieuwe generatie Renault ZOE met Z.E. 40 batterijpakket introduceerden op de autoshow. Deze batterij heeft een vermogen van 41 kWh wat in theorie een verdubbeling van de actieradius oplevert, oftewel 400 kilometer. In de praktijk zal dat rond de 300+ kilometer liggen maar het blijft indrukwekkend voor de zeer betaalbare Renault ZOE.

Renault ZOE Z.E.

Smart ForTwo Electric Drive en ForFour Electric Drive

De Smart FortTwo krijgt wederom een Electric Drive (ED) variant. De ForTwo ED komt als coupe en met open dak beschikbaar. Tevens komt de Smart ForFour Electric Drive op de markt, wat een eerste keer is voor de grotere uitvoering. Ze krijgen een theoretische actieradius van 160 km en kunnen aanzienlijk sneller laden. Binnen 2,5 uur is de nieuwe Smart ForTwo ED opgeladen met een normaal stopcontact. Een laadtijd reductie van 40%!

Smart FortTwo ForFour ED

BMW i3

Het accupakket van de BMW i3 wordt uitgebreid van 22 naar 33 kWh. Daarmee wordt de theoretische actieradius van de i3 rond de 186 km. De BWM i3 was al een populaire elektrische auto in Europa en het grotere accupakket maakt het model des te interessanter om te leasen.

BMW i3

Volkswagen I.D.

We keken reikhalzend uit naar het prototype van een nieuwe elektrische Golf en hij is werkelijk indrukwekkend. Uiteraard gaat het om een prototype maar de Duitsers hebben gezegd dat de Volkswagen I.D. voor het grootste deel terugkeert in de showroom. Rond 2020 moet de VW I.D. leverbaar zijn, met een 160 pk sterke elektromotor die tussen de 400 en 600 kilometer kan rijden met vol accupakket. Een zelfrijdende functie voor de I.D. denkt Volkswagen klaar te hebben rond 2025.

Volkswagen I.D.

Opel Ampera-e

De Opel Ampera-e is volgend jaar al leverbaar en komt met een indrukwekkende actieradius. We kunnen straks tot 500 kilometer (volgens NEDC) halen met volle accu. Daarnaast heeft de Opel Ampera-e qua design zich al bewezen als een bijzondere leaseauto.

Opel Ampera-e

Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Ook hybrids waren aanwezig in Parijs, bijvoorbeeld de Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Duidelijk een meer prestatie gefocuste sedan, die een elektromotor combineert met een 330 pk sterke 2.9 liter V6 Twin Turbo motor. De topsnelheid is 278 km per uur maar in all electric mode wordt het teruggeschroefd naar 140 km per uur. Tot 50 kilometer kan volledig elektrisch gereden worden met de Porsche Panamera 4 E-Hybrid.

Porsche Panamera 4 E-Hybrid

ActivLease heeft veel van de modellen later in het jaar of begin 2017 leverbaar. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische leasen of heeft u interesse in een leaseofferte voor een bepaald model, neem gerust contact op met onze experts. Of bekijk onze opties online voor operationeel leasen, short leasen of financial leasen van een elektrische auto.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAutosalon Parijs: de beste elektrische auto's v...