ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBMW 3 Serie Plug-in Hybrid elektrische actierad...

BMW 3 Serie Plug-in Hybrid elektrische actieradius wordt vergroot naar 101 km

30-05-2024
Eelco Hanou
BMW 3 Serie Plug-in Hybrid elektrische actieradius wordt vergroot naar 101 km

De BMW 3 Serie onderging in 2022 een serie verfijningen, maar er komt vanaf juli een nog grotere verbetering. Hoewel deze keer geen volledige facelift werd doorgevoerd, zijn de wijzigingen zeer welkom. Ze verbeteren niet alleen de rijvaardigheid van de Sedan en Touring-varianten, de plug-in hybrid uitvoeringen krijgen ook een grotere actieradius. U kunt straks volledig elektrisch tot wel 101 kilometer rijden! Vanaf juli kunt u bij ActivLease de nieuwe BMW 3 Serie leasen. De prijzen worden binnenkort bekendgemaakt, dus vraag onze vriendelijke medewerkers u op de hoogte te houden. Bekijk ook onze voorraad Plug-in Hybrides, want ze zijn dit jaar bijzonder populair.

Meer dan 100 km elektrisch rijden

De interessantste verbetering is een nieuwe accu voor de plug-in hybride varianten, de BMW 330e en 330e xDrive. De 12 kWh accu is vervangen met een grotere 19,5 kWh versie. Dat zorgt bijna voor een verdubbeling van de elektrische actieradius. De 330e Sedan kan nu tot wel 101 kilometer puur elektrisch rijden. Voor de 330e xDrive sedan is de actieradius nu 96 kilometer. Ook de Touring-modellen profiteren van deze upgrade met respectievelijk een elektrisch bereik van 98 en 91 kilometer voor de 330e en 330e xDrive.

Deze verbetering maakt de BMW 3 Serie plug-in hybride nog aantrekkelijker voor dagelijks woon-werkverkeer. Op ruimte, luxe en prestaties wordt ook niet ingeleverd; de nieuwe accu neemt evenveel plaats in als het vorige exemplaar.

BMW Operating System 8.5 toegevoegd

BMW introduceert in de verbeterde 3 Serie ook het nieuwe Operating System 8.5. Dit systeem vermindert het aantal fysieke knoppen in de auto. Verder zijn alle apps en hulpsystemen nog gewoon aanwezig, maar het helpt door een verbeterde aanraak- en spraakbediening mee te geven aan het model.

Daarnaast zijn er een nieuw stuurwiel en een opgefrist instrumentarium toegevoegd, wat zorgt voor een nog strakker interieur. Nieuwe lakkleuren, lichtmetalen velgen en interieuropties, behoren ook tot de personaliseringsopties.

Nieuwe BMW 3 Serie 2024

Verbeterd rijgedrag

Op technisch vlak zit BMW nooit stil, dus het rijcomfort en de prestaties van de 3 Serie zijn verder verbeterd. Een stijvere verbinding tussen de achterdempers en de carrosserie draagt bij aan een verbeterd rijgedrag en meer stabiliteit. Dat is vooral te merken op hogere snelheden en bij sportiever rijgedrag. Gecombineerd met de vertrouwde aandrijflijn van een 184 pk sterke 2.0 viercilinder benzinemotor en een 109 pk elektromotor met een gecombineerd vermogen van 292 pk, houdt de 3 Serie zijn reputatie als dynamisch topmodel mooi vast in 2024.

BMW 3 Serie Plug-in Hybrid leasen bij ActivLease

De verbeterde BMW 3 Serie modellen verschijnen in juli bij ActivLease. Prijzen zijn nog niet vrijgegeven door de Duitsers, maar verwachten wij binnenkort. Blijf op de hoogte en vraag nu al een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. U ontvangt dan een persoonlijk aanbod zodra de orderboeken opengaan. Of bekijk onze huidige Plug-in Hybrid voorraad, want de hybride modellen zijn bijzonder populair. Snel een leaseofferte vragen wordt dus beloond!

Over de auteur

Lease acties voor de BMW 3-serie bij ActivLease

330e Plug-in Hybrid 215kW
BMW 3-serie
Onderweg naar NL
330e Plug-in Hybrid 215kW
Netto bijtelling:
€ 375,-
 
Leaseprijs:
€ 757,-
318i 115kW aut
BMW 3-serie
Onderweg naar NL
318i 115kW aut
Netto bijtelling:
€ 362,-
 
Leaseprijs:
€ 785,-
320d Mild Hybrid 148kW
BMW 3-serie
Onderweg naar NL
320d Mild Hybrid 148kW
Netto bijtelling:
€ 422,-
 
Leaseprijs:
€ 1.029,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW 3 Serie Plug-in Hybrid elektrische actierad...