ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBMW i4 voor het eerst van dichtbij bekeken, in...

BMW i4 voor het eerst van dichtbij bekeken, in Nederland!

10-06-2020

BMW i4 voor het eerst van dichtbij bekeken, in Nederland!

Eerder dit jaar lanceerde BMW de elektrische i4 Concept. Digitaal weliswaar, want alle autobeurzen waren al geannuleerd vanwege het coronavirus. Niemand heeft de auto sindsdien ook in het echt kunnen bekijken. Tot nu! Een aantal journalisten mocht de auto van dichtbij bekijken en daarvoor was de i4 exclusief naar Nederland gebracht. Gaat deze BMW het de Tesla Model 3 en Polestar 2 moeilijk maken? Als de productieversie van de i4 Concept veel van de nieuwe 4 Serie mee krijgt heeft het daar wel alle schijn van.

De nieuwe 4 Serie laat zien wat we kunnen verwachten

Wij schreven eerder al over het radicale ontwerp van de i4. Met de onlangs gepresenteerde nieuwe 4 Serie krijgen we een beter beeld van hoe de productieversie van de elektrische i4 eruit kan gaan zien. Veel stijlelementen uit de i4 lijken gelukkig grotendeels hetzelfde gebleven in de nieuwe reguliere 4 Serie. Enkele details zullen wel voorbehouden blijven aan de elektrische i4, zoals de dichte grille, de blauwe accenten en de speciale aerodynamische velgen.

De BMW i4 zal veel lijken op de nieuw gepresenteerde BMW 4 Serie

Het grote curved display mag blijven

Ook in het interieur zullen nog een aantal zaken veranderen. Zo wordt het stuur hoogstwaarschijnlijk vervangen voor een praktischer exemplaar en zal het in het algemeen meer gaan lijken op de laatste BMW modellen van nu. Wel hopen wij dat het grote curved display de productieversie haalt, om zich zo meer te kunnen onderscheiden van de reguliere 4 Serie. Ook de bijzonder gevormde gordels en gordelhouders mogen wat ons betreft blijven.

De i4 en iX3 zetten elektrische BMW’s weer op de kaart

Wat wel zal blijven is de indrukwekkende actieradius van 600 kilometer. Hiermee kan BMW zich meten met bijvoorbeeld de Tesla Model S, de EV met de grootste actieradius van dit moment. Ook de prestaties liegen er niet om met een topsnelheid van ruim 200 km/u. De elektrische i4 zal op zijn vroegst eind volgend jaar verschijnen. Eerder kunt u al instappen bij de iX3, die dit jaar nog te leasen moet zijn. U kunt deze nu al reserveren bij ActivLease. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW i4 voor het eerst van dichtbij bekeken, in...