ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBMW M3 Touring in actie in nieuwe video

BMW M3 Touring in actie in nieuwe video

28-04-2022
BMW M3 Touring in actie in nieuwe video

BMW verwent ons met een nieuwe teaservideo voor de aankomende BMW M3 Touring. De eerste ‘hot wagon’ van de Duitsers is nu al extreem populair vanwege zijn praktische formaat, maar weten ze ook de echte BMW M-rijstijl toe te voegen? De BMW M3 Sedan is tenslotte heel anders dan een stationwagon. In de nieuwe video leggen de BMW M-bouwers uit wat ze precies gaan toevoegen. U kunt de BMW M3 Touring nu al reserveren bij ActivLease en hij wordt later dit jaar verwacht.

Sportieve toevoegingen

De BMW M3 Touring staat voor eind 2022 gepland en in de video wordt nog gewerkt met een omgebouwde 3 Serie Touring, inclusief camouflagelak. Het belangrijkste is dat de M3 Touring een echte BMW M wordt en dat betekent sportieve prestaties en een dynamische rijstijl. Om te beginnen krijgt de M3 Touring de befaamde S58 motor die de M4 ook heeft. Tevens wordt de M3 exclusief met vierwielaandrijving leverbaar. Keramische remmen en een bredere voor- en achterbumper vallen ook op in de video.

De 10 minuten lange video over de BMW M3 Touring kunt u hieronder bekijken:

Het BMW M-gevoel

De belangrijkste uitdaging voor BMW M is echter de wegligging. Omdat de BMW M3 Touring veel zwaarder wordt dan de M3 Sedan, heeft het model te maken met een minder stijf chassis. Dat is vloeken in de kerk voor sportieve rijders, maar BMW zou BMW niet zijn als ze geen oplossing hadden. Ter compensatie hebben de BMW M-monteurs onder de M3 de vering, dempers en zelfs ABS volledig opnieuw gerangschikt en gefinetuned. Zo behoudt de stationwagon toch zijn sportieve gevoel op de weg.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring leasen bij ActivLease

Over het interieur valt nog weinig te zeggen want die sloopten de Duitsers er grotendeels uit voor de video. Wel is het een zekerheidje dat de M3 Touring met de nieuwste iDrive 8 software komt. Meer info over de langverwachte BMW M3 Touring wordt mondjesmaat geleverd door de fabrikant en vindt u uiteraard hier bij ActivLease terug.

U kunt nu al de BMW M3 Touring reserveren bij ons. Andere BMW M-uitvoeringen zijn ook leverbaar, vraag onze vriendelijke medewerkers naar een vrijblijvende leaseofferte. Of bekijk onze complete voorraad eenvoudig online. De BMW M3 Touring verschijnt later in 2022.

Tags
BMW
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW M3 Touring in actie in nieuwe video