ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogCool de zomer door met de Hyundai Kona Electric

Cool de zomer door met de Hyundai Kona Electric

19-06-2020
Cool de zomer door met de Hyundai Kona Electric

Als de temperaturen komende zomer weer zo hoog oplopen als afgelopen jaar, dan kunt u maar beter een leaseauto rijden die is voorzien van een goed aircosysteem. En als u vaak onderweg bent met buitentemperaturen van boven de 30 graden, is het belangrijk om het klimaat in de auto op een aangename temperatuur te houden. Tegenwoordig is airconditioning op de meeste leaseauto’s standaard aanwezig. Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo heeft de elektrische Hyundai Kona geventileerde stoelen voor een heerlijk verkoelend effect!

Lekker koel met geventileerde stoelen

Niemand vindt het prettig om in een warme autostoel te moeten zitten als het buiten al zo warm is. Met stoelventilatie hoeft dit gelukkig niet. Bij de elektrische Hyundai Kona is de ventilatie in de voorstoelen in 3 standen in te stellen. De ventilators in de zitting en rugleuning drukken koele lucht door de bekleding heen. Dit werkt effectiever op het lichaam dan de airco op volle stand. En het is ook nog eens beter voor de accu! Om het zomergevoel wel te behouden kunt u de Kona leasen met een schuifdak. En is het in de winter weer een stuk kouder? Geen zorgen, de stoelen zijn natuurlijk ook gewoon verwarmbaar.

De Kona is een erg complete EV

Naast stoelventilatie is de Kona voorzien van nog meer comfortabele opties waar u het wel warm van krijgt. De adaptive cruise control houdt automatisch een veilige afstand van mede weggebruikers. De Kona kan indien nodig zelfstandig snelheid verminderen en zelfs tot stilstand komen. Achter het stuur vindt u een volledig digitaal instrumentarium en een modern head-up display. Wilt u er komende zomer er lekker op uit trekken? Ook hier heeft Hyundai aan gedacht: dankzij de aanwezige trekhaak kunt u een fietsendrager meenemen achterop de Kona.

Bij ActivLease least u de Kona nog met slechts 8% bijtelling

De Kona heeft een erg indrukwekkende actieradius voor een compacte SUV. Met het 64 kWh accupakket komt de auto tot wel 484 kilometer ver op een acculading. Daarnaast zijn er 3 niveaus voor regeneratief remmen, waarmee het rijbereik geoptimaliseerd kan worden. Een extra voordeel hierbij is dat u het rempedaal een stuk minder hoeft te gebruiken. De elektrische Kona is voor een scherp tarief te leasen bij ActivLease. Vraag snel uw leaseofferte aan en profiteer nog van de gunstige 8% bijtelling

 
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogCool de zomer door met de Hyundai Kona Electric