ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Cupra doopt elektrische auto om tot de Cupra Born

26-02-2021

Cupra doopt elektrische auto om tot de Cupra Born

De Spaanse autofabrikant heeft de productieversie van hun nieuwe elektrische auto onthuld, inclusief een kleine maar belangrijke naamswijziging. Eerder nog onthulde Cupra de el-Born, maar vanaf de tweede helft van 2021 wordt in Nederland de Cupra Born geleverd! De elektrische auto is vernoemd naar het gelijknamige hippe stadsdeel van Barcelona en Cupra mikt dan ook specifiek op de jonge generatie bestuurders. De Cupra Born is gebouwd op hetzelfde MEB-platform als de Volkswagen ID.3 dus wij verwachten al uitstekende rijprestaties. De Cupra Born kunt u leasen bij ActivLease later in 2021. Lease nu uw elektrische auto met 12% bijtelling en nog meer voordeel!

Hetzelfde platform als de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is al de populairste elektrische auto van Nederland en dat heeft een goede reden. De Duitsers hebben hun een fenomenaal elektrisch model gelanceerd, met een goede uitrusting en zeer praktische rijprestaties. De Cupra Born neemt diezelfde prestaties over met het MEB-platform, maar giet er ook een pittig Spaans sausje overheen.

Bekijk hieronder de onthulling van de Cupra Born:

Cupra Born actieradius

De officiële Cupra Born prestaties zijn nog niet vrijgegeven, maar eerder gaven de Spanjaarden aan niet onder te willen doen voor de ID.3 met zijn actieradius. Wij verwachten daarom een elektrisch bereik tot 500 kilometer met een 82 kWh groot accupakket. Het is echter wachten op de WLTP-cyclus test voor deze cijfers hard gemaakt kunnen worden. Wel weten we dat de Cupra Born achterwielaandrijving krijgt met een elektromotor met 204 pk vermogen.

De Cupra Born moet de raket worden waarmee het sportieve Spaanse merk naar nieuwe hoogtes stijgt. De fabrikant zet namelijk in op snelle groei in 2021 met een verdubbeling van de productie. Zo’n 50.000 auto’s moeten de Cupra-badge dragen, wat circa 10% van alle nieuwe Seats is.

Cupra Born

Levering start eind 2021

Productie start in de tweede helft van 2021, dus wij verwachten dit jaar nog de Cupra Born te leveren. Wilt u de Cupra Born leasen of op de hoogte blijven van het laatste Cupra-nieuws? Vraag onze vriendelijke medewerkers u verder te helpen. Zij leveren gratis en vrijblijvend advies over uw nieuwe leaseauto en zijn gespecialiseerd in het leasen van elektrische auto’s.

Cupra Born leasen bij ActivLease met 12% bijtelling

Wist u bijvoorbeeld dat een elektrische auto leasen in 2021 u de lage 12% bijtelling oplevert? En dat u van nog meer milieuvriendelijke regelingen gebruik kunt maken? Ontdek de mogelijkheden bij ActivLease en bekijk ook onze actuele elektrische auto voorraad.

Lease acties voor de CUPRA Born bij ActivLease

58kWh 150kW Business One - LEVERBAAR VANAF EIND 2021!
CUPRA Born
Beste prijs
58kWh 150kW Business One - LEVERBAAR VANAF EIND 2021!
Netto bijtelling:
€ 137,-
Actieradius:
427 km
Leaseprijs:
€ 453,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogCupra doopt elektrische auto om tot de Cupra Born