ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Audi A1 krijgt een stoere crossover behandeling

De Audi A1 krijgt een stoere crossover behandeling

30-07-2019
De Audi A1 krijgt een stoere crossover behandeling

Audi kijkt naar een manier om de Audi A1 nog opvallender te maken en komt tot de logische conclusie: ze maken er gewoon een hippe crossover van. De Audi A1 citycarver wordt gepresenteerd als een nieuwe, stoere variant van de stadsauto en komt later dit jaar al op de markt. De Duitsers laten meteen weten wat er behalve het uiterlijk nog meer valt op te merken. Vanaf augustus kunt u een Audi A1 citycarver leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Hogere zitpositie

De Audi A1 citycarver heeft meer bodemvrijheid en een hogere zitpositie. Dat is handig voor wie veel in de stad rondrijdt en beter zicht op de weg wil. Om precies te zijn staat de auto vier centimeter hoger boven de grond dan de gewone A1. De velgen zijn daardoor een maatje gegroeid naar minimaal 17 inch. Ook heeft hij kunststof wielkasten, een staalkleurige bodembescherming en een stoere grille net als de grote SUV’s van Audi. Het doet ons sterk denken aan vergelijkbare crossovers zoals de Ford Fiesta Active en Volkswagen T-Cross.

Audi A1 citycarver

Audi virtual cockpit

Aan de uitrusting van de auto hebben de Duitsers minder gesleuteld. Maar dat was ook niet nodig, want de A1 citycarver is indrukwekkend compleet. Kenmerken zoals cruise control, middenarmsteun, een multifunctioneel stuurwiel en het Audi virtual cockpit hoeven dus niet aangevinkt te worden en zijn standaard aanwezig. Het dashboard is uitbreidbaar met een 10 inch touchscreen en audio van Bang & Olufsen. Lekker hightech dus. Audi biedt daarnaast een onderstel met adaptieve schokdempers aan.

Audi A1 citycarver leasen via ActivLease

De nieuwe Audi A1 citycarver kunt u vanaf augustus bestellen bij ActivLease. Met zijn hoge zitpositie, stoere design en digitale dashboard een interessante leaseauto voor zakelijk verkeer in de stad. Ook voor de reguliere Audi A1 kunt u bij ons een leaseofferte aanvragen. We hebben diverse uitvoeringen op voorraad en u kunt ons gehele aanbod online bekijken.

Bron: Audi Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Audi A1 krijgt een stoere crossover behandeling