ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe BMW 1 Serie is volledig vernieuwd en meteen...

De BMW 1 Serie is volledig vernieuwd en meteen te bestellen!

05-06-2024
De BMW 1 Serie is volledig vernieuwd en meteen te bestellen!

Het meest compacte model van BMW is vernieuwd. De huidige 1 Serie is sinds 2019 op de markt en dus vond BMW het tijd voor een opfrisbeurt. Deze vernieuwing gaat echter zo ver dat BMW meteen spreekt van een volledig nieuwe generatie! Naast een ander uiterlijk zijn ook het interieur en het aanbod aan motoren aangepakt. De prijzen zijn ook meteen al bekend: de nieuwe BMW 1 Serie is te bestellen vanaf 41.457 euro. Voor een zakelijke lease aanbieding helpen we u bij ActivLease graag verder.

Geheel nieuw en groter ontwerp

Aan de buitenkant is direct te zien dat het om de nieuwe generatie 1 Serie gaat. BMW zegt dat alleen de voordeuren nog hetzelfde zijn gebleven, maar dat verder de complete auto nieuw is. De voorkant heeft een meer gestroomlijnde look gekregen met nieuwe koplampen en een aangepaste grille. Aan de achterkant zijn de achterlichten voorzien van een knik in het ontwerp, wat doet denken aan die van de BMW iX2. Ook is de auto 42 mm langer geworden en 25 mm hoger dan de vorige generatie.

BMW 1 Serie 2024  ActivLease

Curved Display in het interieur

Aan de binnenkant is BMW grondig te werk gegaan met een compleet nieuw interieur. Ook de 1 Serie is voortaan voorzien van het BMW Curved Display, bestaande uit 2 schermen van ruim 10 inch. Fysieke knoppen op het dashboard zijn vrijwel verdwenen. BMW maakt geen gebruik meer van dierlijk leer maar van zogenaamd Econeer, wat gemaakt is van gerecyclede PET-flessen.

BMW 1 Serie 2024 interieur ActivLease

Ook als sportieve M135 xDrive

De instapper van de nieuwe BMW 1 Serie is de 120, voorzien van een 170 pk sterke benzinemotor met mild hybride techniek. Deze uitvoering is er vanaf 41.457 euro. Daarnaast verschijnt er ook een sportieve M135 xDrive met maar liefst 300 pk vermogen. Deze topuitvoering krijgt bovendien een Adaptief M Onderstel met M Sport Steering en slimme vierwielaandrijving. Accelereren van 0 tot 100 gaat hierdoor in slechts 4,9 seconden! De 1 Serie als M135 xDrive is er vanaf 75.457 euro.

BMW 1 Serie is vanaf oktober te leasen bij ActivLease

De vernieuwde BMW 1 Serie moet in oktober bij de dealer staan. Wel is de sportieve hatchback van BMW al meteen te bestellen. Voor een zakelijke leaseaanbieding gaat u natuurlijk naar ActivLease. Gaat u liever voor een volledig elektrische BMW? Neem dan een kijkje bij ons aanbod voor de BWM iX1 en iX2.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe BMW 1 Serie is volledig vernieuwd en meteen...