ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe BMW 5 Serie G30 en zijn slimme features

De BMW 5 Serie G30 en zijn slimme features

17-01-2020

De BMW 5 Serie G30 en zijn slimme features

De BMW 5 Serie behoort tot de meest luxe en geavanceerde zakenauto’s die het Duitse merk in zijn stal heeft staan. Hij wordt standaard geleverd met achttrapsautomaat en een hoop moderne technologieën die het autorijden een stuk makkelijker en comfortabeler maken. Interesse in het betaalbaar leasen van de indrukwekkende BMW 5 Serie? We laten u alvast kennismaken met de slimme features van de nieuwe 5 Serie.

Autonome rijfuncties

De BMW 5 Serie (G30) zit vol met autonome rijfuncties die voor meer veiligheid en ontspanning zorgen. Denk aan Active Cruise Control, waarmee de auto files of langzaam rijdend verkeer herkent en het accelereren en afremmen van u overneemt. Zelfs de koplampen van de auto denken mee met de verkeerssituatie. Deze zijn voorzien van adaptieve LED-techniek, zodat u in het donker alvast de bocht kan inkijken voordat u hem neemt en niet meer hoeft na te denken over grootlicht of dimlicht. Andere features zoals Lane Change Warning en Collision Warning zorgen voor een extra paar ogen om aanrijdingen te voorkomen.

BMW Head-Up Display

Het BMW Head-Up Display helpt om u nog beter te kunnen concentreren op de weg. Deze projecteert handige rij-informatie in de voorruit zoals de snelheid, cruise control of andere meldingen zodat u uw ogen op de weg kunt houden en minder snel afgeleid wordt. De auto ondersteunt ook spraaksturing en veeg- en wijsgebaren, waarmee het bedienen van de navigatie en vinden van de juiste informatie sneller gaat.

Volledig automatisch parkeren

Een geschikte parkeerplek vinden kan een heel gedoe zijn, vooral in de stad. De BMW 5 Serie met Parking assistent probeert hiermee af te rekenen. In combinatie met de 3D-camera biedt dit systeem een ideaal overzicht van de omgeving rondom de auto om te assisteren bij het in- of uitparkeren. U kunt het parkeerproces zelfs helemaal aan de BMW overlaten, zodat u alleen nog maar hoeft toe te kijken. Ook handig is Remote Parking. Hiermee kunt u de auto via de interactieve sleutel op afstand het parkeervak in of uit laten rijden. Erg handig als iemand weinig instapruimte voor u overlaat of wanneer de auto langs een muur geparkeerd staat.

Elektrisch rijden

De BMW 5 Serie is niet alleen slim maar ook bijzonder krachtig en efficiënt dankzij de plug-in hybride aandrijving. Als stekkerhybride kan hij op korte afstanden, zoals in en rondom de stad, volledig elektrisch rijden zonder een druppel benzine te gebruiken. De BMW 530e iPerformance krijgt bovendien een extra scheut vermogen geïnjecteerd (95 pk) en u kunt elk moment schakelen tussen de benzinemotor of elektromotor. Sportief als het kan, zuinig en zelfs emissievrij als het nodig is. Het opladen van de accu regelt u gewoon via de smartphone. En met het optionele BMW Wireless Charging hoeft u zelfs geen stekker meer te hanteren.

De BMW 5 Serie Touring, een intelligente én ruime zakenauto

BMW 5 Serie Sedan en Touring leasen bij ActivLease

Bij ActivLease is de nieuwe BMW 5 Serie G30 leverbaar als Sedan en Touring in alle uitvoeringen en opties. Hij is tijdelijk standaard extra rijk uitgerust als Executive Edition, inclusief navigatie, lederen bekleding, LED-koplampen en stoelverwarming. Een goed moment om over te stappen dus! U kunt onze gehele BMW voorraad online bekijken en direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe BMW 5 Serie G30 en zijn slimme features