ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPlug-in hybride leaseauto van BMW kan vanaf nu...

Plug-in hybride leaseauto van BMW kan vanaf nu draadloos opladen

26-07-2018

Plug-in hybride leaseauto van BMW kan vanaf nu draadloos opladen

BMW is hard aan het werk om zijn wagenpark te innoveren en elektrisch rijden toegankelijker te maken. Het inductieladen via BMW Wireless Charging is daar een mooi voorbeeld van. Dit indrukwekkende systeem maakt het inductief opladen van plug-in hybrides mogelijk. Geen gedoe meer met stekkers! De BMW 530e iPerformance sedan is het eerste model dat van dit systeem gebruik maakt en meer modellen gaan ongetwijfeld volgen. Heeft u interesse in de BMW 5-serie als plug-in hybride? Vraag dan online uw leaseofferte aan!

Opladen nog makkelijker

BMW Wireless Charging bestaat uit twee onderdelen: een inductieplaat die u thuis bij uw oprit of garage installeert en een draadloze ontvanger onder de auto. Het systeem wekt een magnetisch veld op waarmee de accu van de BMW stroom ontvangt. Zodra u over de inductieplaat rijdt, gaat het laadproces meteen van start. U hoeft dus geen stekker meer te gebruiken en dat maakt het opladen nog makkelijker! Ook zorgen de hulplijnen op het scherm in de auto ervoor dat u netjes op de plaat parkeert. Het filmpje hieronder laat precies zien hoe BMW Wireless Charging werkt.

BMW 530e iPerformance

Het inductielaadsysteem heeft een capaciteit van 3,2 kW, waarmee het ongeveer 3,5 uur duurt om de accu van de BMW 530e iPerformance weer op te laden. En met de BMW Remote App voor uw smartphone kunt u het laadproces precies in de gaten houden. Met een volle accu kan u vervolgens tot wel 45 kilometer puur elektrisch rijden. Wilt u ook de BMW 530e leasen met het BMW Wireless Charging systeem? Kijk dan in onze calculator, waar u de plug-in hybride volledig naar wens kunt samenstellen met alle mogelijke opties.

Een elektrische BMW leasen doet u bij ActivLease

BMW heeft grootse toekomstplannen op het gebied van elektrisch rijden. Op korte termijn introduceert het merk meerdere nieuwe modellen met een elektrische aandrijving, zoals de BMW iX3 en BMW iNext. Momenteel kunt u al de bijzondere BMW i3 uit voorraad leasen met vier procent bijtelling. ActivLease is uw specialist in elektrisch rijden en helpt u bij het maken van de elektrische omslag!

Bron: BMW

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPlug-in hybride leaseauto van BMW kan vanaf nu...