ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische toekomstplannen van BMW: van i3...

De elektrische toekomstplannen van BMW: van i3 tot iNext

27-06-2018

De elektrische toekomstplannen van BMW: van i3 tot iNext

De toekomstplannen van BMW op het gebied van elektrische auto’s nemen steeds concretere vormen aan. Het Duitse automerk zette jaren geleden de eerste stap in de wereld van EV’s en inmiddels is men toe aan het volgende hoofdstuk. BMW komt met meerdere elektrische modellen die u kan gaan leasen en bij ActivLease leest u er alles over. U kan uiteraard al een elektrische BMW auto bij ons bestellen. Lease de volledig elektrische BMW i3 uit voorraad en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent!

Elektrische SUV BMW iX3

De BMW iX3 is de eerstvolgende elektrische auto van BMW. De stekker-SUV staat vanaf 2020 in de showrooms en is dan meteen een interessant alternatief voor elektrische leaseauto’s als de Jaguar I-Pace, Mercedes-Benz EQC en Audi e-tron. De iX3 maakt gebruik van een 70 kWh accu, de nieuwste en grootste accu van BMW tot nu toe. Volgens de WLTP-meting is daarmee een actieradius haalbaar van wel 400 kilometer. Ook is er ondersteuning voor de nieuwe generatie 150 kW snelladers. Meer over de BMW iX3 leest u hier.

BMW iX3 en BMW i4

BMW iNext in 2021

Na de BMW iX3 komt de BMW iNext, het beoogde vlaggenschip van BMW’s elektrische line-up. De Duitsers presenteerden onlangs een volledig zelfrijdende versie van deze elektrische SUV, die in 2021 moet uitkomen. Het conceptmodel vormt de basis voor alle toekomstige modellen van BMW. Ook geeft het antwoord op de vraag hoe auto's eruit zien als we niet meer zelf hoeven te rijden. In onze blog nemen we een kijkje naar de technologische hoogstandjes van de BMW Vision iNext.

BMW i4 met 700 km actieradius

Vorig jaar toonde BMW de i Vision Dynamics, een conceptmodel voor een innovatieve elektrische sportsedan. Later werd bekend dat dit de BMW i4 gaat worden. Ook deze auto maakt gebruik van een gloednieuwe architectuur die plaats biedt aan batterijen met een indrukwekkende range van 500 tot wel 700 kilometer. De BMW i4 wordt een van de belangrijkste modellen voor BMW’s elektrische omslag en een grote uitdager van de Tesla Model S.

BMW i3 met grotere actieradius

BMW is zijn huidige elektrische bestseller natuurlijk niet vergeten. De BMW i3 kreeg eerder al een grote update en een sportievere variant, en u kan hem vanaf nu leasen met een verbeterd accupakket. De 94 Ah variant is vervangen door een verbeterde 120 Ah-versie met een aanzienlijk grotere actieradius. De BMW i3 leasen kan momenteel zeer voordelig bij ActivLease. Graag vertellen we u waarom deze elektrische auto zo bijzonder is!

BMW i3s met vier procent bijtelling

25 elektrisch aangedreven BMW’s in 2025

Vanaf 2020 gaat het elektro-offensief van BMW van start. Met de iX3, i4 en de verbeterde i3 is het Duitse automerk meteen in meerdere segmenten vertegenwoordigd. In de daaropvolgende jaren wil BMW maar liefst 25 elektrische modellen uitbrengen, waarvan 12 volledig elektrisch. Uiteindelijk moet een kwart van alle verkochte BMW’s een elektrische aandrijving hebben.

Lease BMW elektrisch bij ActivLease

Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom BMW en elektrisch rijden. U kan reeds diverse elektrische BMW auto’s leasen zoals de i3 en i3s, maar ook plug-in hybrid varianten van de 3-serie en de nieuwe 5-serie. Met een volledig elektrische leaseauto profiteert u van de vriendelijke vier procent bijtelling. ActivLease is uw specialist in elektrisch leasen en helpt u bij iedere stap van de elektrische omslag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische toekomstplannen van BMW: van i3...