ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz EQ: alles over de volledig elektr...

Mercedes-Benz EQ: alles over de volledig elektrische auto's van Mercedes-Benz

14-06-2018

Mercedes-Benz EQ: alles over de volledig elektrische auto's van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz legt meer dan ooit de nadruk op elektrisch autorijden. De Duitse fabrikant heeft het submerk EQ in het leven geroepen, waaronder ze hun volledig elektrische auto’s gaan uitbrengen. Mercedes ontwikkelt meerdere EQ-modellen die voor 2022 leverbaar zijn voor leasing. Stuk voor stuk met een flitsend design, veel hightech en hoogwaardig rijplezier. Maar hoe zien deze auto’s eruit? ActivLease is uw elektrische lease expert en vertelt u er alles over.

Mercedes-Benz EQC

De Mercedes-Benz EQC, voorheen de Generation EQ, is een volledig elektrische SUV en het eerste model in de nieuwe EQ-range. Met een totaal vermogen van 408 pk en een koppel van 765 Nm is het een ware krachtpatser. De accu is in de bodem verwerkt en moet een actieradius garanderen van ongeveer 400 km. De EQC brengt tevens een nieuwe designtaal van Mercedes: gestroomlijnd, sportief en opvallend. Het interieur is juist avant-gardistisch ontworpen en bevat veel luxe.

De Mercedes EQC kan u vanaf 2019 leasen bij ActivLease. Chief Engineer Michael Kelz, Chief Engineer heeft de compacte SUV al kunnen testen: “De auto is dynamisch en sterk, maar tegelijkertijd ontzettend stil. Dat is een nieuwe en ongewone combinatie, zelfs voor ons als ontwikkelaars. De EQC is een plezier om in te rijden en dankzij alle innovaties een mijlpaal op het gebied van ontwikkeling.” Lees onze blog voor meer informatie over de Mercedes EQC.

Mercedes-Benz Concept EQA

Op het modulaire EQ platform kan Mercedes allerlei soorten auto’s bouwen. Zo ook de Concept EQA, een volledig elektrische hatchback in hetzelfde segment als de A-klasse. Deze Volkswagen I.D. concurrent komt na de EQC op de markt en moet 400 kilometer ver komen op één lading. Met een snellader kan in 10 minuten al 100 km actieradius worden bijgeladen. Opladen kan daarnaast via inductie of een gewone wallbox. De Mercedes EQA krijgt een 60 kWh accupakket en 275 pk vermogen, maar er staan meerdere versies gepland. Bekijk hieronder een filmpje van de prachtige EQA.

Mercedes-Benz EQS

De Mercedes-Benz EQS wordt geen elektrische variant van de S-klasse, maar een soortgelijk model. Deze stekkersedan staat gepland voor 2020 en moet een puur elektrische zakenauto worden met veel luxe en een grote actieradius. Met de EQS wil Mercedes-Benz een nieuw topmodel introduceren waarmee het de concurrentie kan aangaan met de Tesla Model S en Porsche Taycan. We verwachten in de loop van het jaar meer informatie.

10 elektrische Mercedes-Benz auto’s in 2022

In 2022 wil Mercedes-Benz meer dan tien elektrische modellen kunnen leveren voor leasing. Daartoe behoren bovenstaande EQ-modellen maar ook plug-in hybride varianten voor bestaande modellen zoals de nieuwe A-klasse. Andere semi-elektrische modellen zijn nog niet gepland. Een plug-in hybride van bijvoorbeeld de S-klasse of CLS behoort volgens Mercedes-Benz wel tot de mogelijkheden als er genoeg vraag naar is.

Mercedes-Benz Concept EQ

Elektrische Mercedes leasen? Dat doet u bij ActivLease!

Interesse in een elektrische Mercedes-Benz leasen? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers voor meer informatie over de EQ modellen van Mercedes-Benz. Een elektrische auto leasen is zakelijk zeer interessant vanwege de vriendelijke vier procent bijtelling. Als elektrisch leaseintermediair kan ActivLease u alle elektrische auto’s leveren voor de beste prijs en de beste voorwaarden. Tevens helpen we u bij iedere stap van de elektrische omslag, waaronder het installeren van een laadpaal op eigen terrein. Doet u ook mee met het nieuwe leasen?

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz EQ: alles over de volledig elektr...