ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogMercedes brengt 10 nieuwe elektrische auto's ui...

Mercedes brengt 10 nieuwe elektrische auto's uit tot 2022

04-04-2017

Mercedes brengt 10 nieuwe elektrische auto's uit tot 2022

Mercedes beloofde op de Autosalon van Parijs vorig jaar dat het 10 nieuwe elektrische auto’s ontwikkelt die voor 2025 leverbaar zijn voor leasing. Maar de ontwikkelingen intern zijn in een stroomversnelling geraakt, de Duitsers kunnen de elektrische modellen allen voor 2022 klaar hebben voor de markt. Het is weer bewijs van de elektrische revolutie in de leasemarkt. Verwacht de komende jaren meer elektrische auto’s van Mercedes. U kan ook nu al een Mercedes-Benz leasen bij ActivLease. Bekijk onze complete Mercedes leasevoorraad.

Mercedes EQ elektrische auto’s

De meeste nieuwe elektrische modellen brengt Mercedes vermoedelijk uit onder het nieuwe EQ label. Het label is door de Duitse autofabrikant ontwikkeld om aankomende elektrische modellen met een fris nieuw ontwerp te introduceren. Voor nu valt alleen nog de Generation EQ onder het label. De concept car werd op dezelfde autobeurs onthuld en wordt de blauwdruk voor de EQ productiemodellen. Het EQ platform is modulair gebouwd en kan daarom in verscheidene formaten worden doorontwikkeld.

Generation EQ aandrijving

De Generation EQ zal ook zelf als een SUV op de markt verschijnen, vermoedelijk zo vroeg als volgend jaar al. De EQ elektrische auto heeft de accu verwerkt in de bodem. Die levert stroom aan twee elektromotoren met individueel een vermogen van 204 pk en een koppel van 350 Nm. Iedere motor drijft een as aan maar er kan ook gekozen worden voor vier wiel aandrijving. Natuurlijk geeft ActivLease u meer informatie over elektrische auto’s van het EQ label zodra deze door Mercedes wordt vrijgegeven.

Mercedes eq concept

Elektrische Mercedes leasen? ActivLease helpt u!

Elektrisch auto rijden groeit aan populariteit in Nederland. Met name een elektrische auto leasen is in 2017 interessant door de vriendelijke 4% bijteling. Ook voor de komende jaren profiteert u extra van een elektrische auto leasen bij ActivLease. Wij hebben nu al een grote voorraad elektrische auto’s met vriendelijke bijtelling. Uw leaseofferte is snel aangevraagd en u kan ook onze leaseprofessionals bellen voor wat gratis advies. ActivLease levert ook laadoplossingen voor het thuis opladen van uw elektrische auto. Zo zijn wij altijd uw elektrische leaseintermediair.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes brengt 10 nieuwe elektrische auto's ui...