ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf...

Mercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf 2019 bij ActivLease

07-09-2018

Mercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf 2019 bij ActivLease

Het startschot is gegeven voor Mercedes’ nieuwe elektrische EQ merk! De Duitsers beginnen eind 2019 met de elektrische SUV, de Mercedes-Benz EQC. Een uiterst indrukwekkende SUV waarmee de fabrikant de concurrentie aangaat met andere premium SUV’s zoals de Jaguar I-PACE en de Audi e-Tron. Het elektrische bereik volgens de WLTP meting is circa 400 kilometer. Verwacht de Mercedes-Benz EQC in de tweede helft van 2019, u kunt hem al reserveren bij ActivLease! De prijzen blijven nog even geheim maar wij hebben reeds uitgebreide informatie over de technologie, uitvoeringen en een filmpje van de EQC.

Reserveer nu

Nieuwe Mercedes-Benz EQ lijn

Reeds 4 jaar heeft Mercedes-Benz deze elektrische SUV in ontwikkeling en dat toont zich in de onovertroffen afwerking. De Mercedes EQC is een totaal nieuw hoofdstuk voor de Duitse fabrikant en start de elektrische overgang voor het bedrijf. EQ staat voor “Electric Intelligence” en onder deze naam zullen in de komende jaren meer elektrische Mercedessen verschijnen.

Vierwielaandrijving met 400 kilometer actieradius

Voor nu hebben wij voldoende plezier aan de EQC. Deze SUV start eind 2019 als variant met 408 pk en 765 Nm koppel, ook wel de EQC 400 4Matic genoemd. Jazeker, de EQC krijgt vierwielaandrijving met twee elektromotoren. Mercedes-Benz plant meer varianten en allen zullen standaard een lithium-ion accupakket van 80 kWh meegeleverd krijgen. Verscheidene elektromotoren met variërende prestaties staan gepland voor Mercedes’ elektrische offensief.

Mercedes-Benz EQC

De Mercedes-Benz EQC is elektronisch afgeregeld op een topsnelheid van 180 kilometer per uur. De 0 naar 100 km / u tijd is geklokt op 5,1 seconden, maar de Duitsers kijken natuurlijk niet alleen naar snelheid met de elektrische SUV. Rijcomfort speelt een uiterst belangrijke rol wat u zal terugzien in de vijf rijprogramma’s om uit te kiezen.

Vijf rijstanden

Comfort, Eco, Max Range en Sport beschrijven de rijprestaties die u mag verwachten van de auto tijdens het rijden. De vijfde rijstand kan u voor een groot deel zelf instellen en de EQC wordt daarbovenop uitgerust met one-pedal technologie. Daarmee remt de SUV zelf af als u de voet van het gaspedaal haalt en wint hij energie terug met de remkracht. Als laatste innovaties om iedere rit een genot te maken, worden de ECO assistent en het multimediasysteem MBUX met spraaksturing toegevoegd.

Opladen met 110 kW vermogen

De elektrische actieradius van circa 400 kilometer is uiterst praktisch maar u kan ook rekenen op snelle laadtijden. De Mercedes EQC wordt opgeladen met een vermogen tot 110 kW. Voorlopige cijfers wijzen erop dat u dan in circa 40 minuten tot 80 procent van de accu opgeladen hebt! Mercedes geeft acht jaar of 160.000 kilometer garantie op het accupakket.

Hier is een filmpje van Autovisie waarin u de Mercedes EQC van dichtbij kan zien.

Bestel de Mercedes EQC bij ActivLease en rij in 2019

Bij ActivLease kunnen wij niet wachten op de nieuwe Mercedes-Benz EQC! Samen met de Jaguar I-PACE en de Audi e-Tron valt er veel te kiezen voor de leaserijder die een elektrische SUV wil rijden. De vanafprijs wordt geschat op circa 80.000 euro en zal bekendgemaakt wordt naarmate de lancering dichterbij komt. U blijft op de hoogte bij ActivLease, door onze website te bezoeken of onze vriendelijke medewerkers te contacteren. Wij zijn uw elektrische leaseintermediair en kunnen u reeds voorzien van een elektrisch topmodel uit onze voorraad. Dit jaar elektrisch leasen met kan met de vriendelijke bijtelling van vier procent, modellen zoals de Nissan Leaf en de Volkswagen e-Golf komen hiervoor in aanmerking en hebben wij reeds in de aanbieding!

Bron: Autovisie

Reserveer nu

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf...