ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz A-Klasse hybride komt eraan!

Mercedes-Benz A-Klasse hybride komt eraan!

08-12-2017

Mercedes-Benz A-Klasse hybride komt eraan!

De nieuwe Mercedes A-Klasse gaat een plug-in hybrid variant krijgen. Dat hebben oplettende journalisten gezien in de eerste afbeeldingen van het nieuwe A-Klasse interieur. De Mercedes-Benz krijgt een uiterst modern dashboard met een volledig digitale cockpit. Daarin is te zien hoe de teller een elektrisch bereik weergeeft. Nader kijkend valt te zien dat de A-Klasse nog 36 kilometer elektrisch kan afleggen. Gezien de meter circa driekwart gevuld is, schatten wij de plug-in hybrid zijn elektrische bereik in op 50 kilometer. Daarmee wordt het een direct concurrent voor de uiterst populaire Audi A3 e-tron. De vernieuwde Mercedes A-Klasse wordt in 2018 volledig getoond. Uiteraard vindt u meer productinformatie zo snel mogelijk op de ActivLease nieuwspagina. Nu al kan u uit een groot Mercedes-Benz modellengamma kiezen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke lease experts.

Mercedes A-Klasse in maart getoond?

Naar verwachting gaat de Mercedes A-Klasse getoond worden op de Autosalon van Genève in maart. Deze belangrijke beurs vindt plaats op 8 maart en duurt tot 18 maart. De Mercedes A-Klasse is een pronkstuk van Mercedes-Benz en dat valt ook te zien in het interieur dat intens mooi is vormgegeven. De Duitsers besparen kosten noch moeite om de nieuwe A-Klasse toekomstbestendig te maken. Net als bij de E-Klasse, CLS-Klasse en S-Klasse voert Mercedes twee 12,3 inch schermen toe aan het dashboard. Hier zal het gros van de informatie, functies en navigatie opties gevonden worden. De Duitsers nemen ook officieel afscheid van de USB-aansluitingen. Die zijn in de plaatjes vervangen door de snellere USB-C poorten.

Mercedes A-Klasse interieur

ActivLease houdt u op de hoogte van de Mercedes A-Klasse

Meer informatie over de splinternieuwe Mercedes A-Klasse vindt u op ActivLease zodra het vrijgegeven wordt door Mercedes-Benz. Bekijk ons grote modellengamma van de huidige A-Klasse. Verscheidene uitvoeringen met benzine of dieselmotor zijn snel leverbaar bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers of informeer naar mogelijke plug-in hybrid varianten. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een uiterst grote voorraad elektrische leasemodellen. Een elektrische auto leasen kan ook in 2018 met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Als u meer wil weten over de nieuwe Mercedes A-Klasse kan u ook uw gegevens bij onze lease experts achterlaten.

Bron: ActivLease

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz A-Klasse hybride komt eraan!