ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHier is 'ie: de BMW Concept iX3! Elektrische SU...

Hier is 'ie: de BMW Concept iX3! Elektrische SUV klaar voor leasing in 2020

25-04-2018

Hier is 'ie: de BMW Concept iX3! Elektrische SUV klaar voor leasing in 2020

Op de Auto China Show in Beijing heeft BMW de Concept iX3 gepresenteerd. De elektrische variant van de X3 SUV is officieel nog een studiemodel, maar is nagenoeg gereed voor productie. ActivLease heeft voor u alle beelden en specificaties. Mede door het rap groeiende aanbod wordt elektrisch rijden met vier procent bijtelling steeds interessanter. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor meer informatie over het nieuwe leasen of bekijk onze voorraad elektrische leaseauto’s en vraag een leaseofferte aan.

Volledig elektrische SUV van BMW

De BMW iX3 is de derde volledig elektrische auto van BMW. De SUV vormt de aftrap van een heel nieuw elektrisch hoofdstuk voor de Duitse autofabrikant. De stekkervariant van de populaire X3 moet vanaf 2020 de strijd aangaan met andere elektrische SUV’s zoals de Jaguar I-Pace en Audi e-tron. Het design lijkt sterk op dat van de X3 maar is herkenbaar aan details die zijn elektrische hart benadrukken. De iX3 heeft een unieke grille, grote aerodynamische velgen, BMW i-logo’s en de kenmerkende blauwe accenten die op elke elektrische BMW terug te vinden zijn.

400 kilometer WLTP actieradius

Voor de iX3 heeft BMW een nieuw soort aandrijflijn ontwikkelt die minder ruimte inneemt en gewicht bespaart. Het systeem bevat een elektromotor met een totaal vermogen van 270 pk. Aan boord is ook een batterij van ten minste 70 kWh, waarmee volgens de WLTP-meting tot wel 400 kilometer volledig elektrisch gereden kan worden. De iX3 is net als de Audi e-tron compatibel met een nieuwe generatie 150 kW snelladers. Een lege accu kan hiermee in slechts een half uurtje worden volgeladen.

Een kwart van alle BMW’s elektrisch in 2025

BMW is een groots elektro-offensief aan het voorbereiden. De iX3 gaat zich in de strijd der elektro-SUV’s mengen, terwijl modellen als de BMW iNext en BMW i4 de rest van het gamma bestrijken. Per 2025 wil BMW in totaal 25 elektrische auto’s aanbieden. Een indrukwekkende doelstelling van de Duitse autofabrikant. Van alle verkochte BMW leaseauto’s moet tot 25 procent een EV of plug-in hybride zijn.

BMW Concept iX3 BMW Concept iX3 BMW Concept iX3 BMW Concept iX3 BMW Concept iX3

Elektrische BMW leasen doet u bij ActivLease

Net als BMW gelooft ActivLease in de elektrische overstap. U kan bij ons kiezen uit een grote voorraad elektrische en plug-in hybride BMW leaseauto’s zoals de BMW i3. Vraag een leaseofferte aan voor een volledig elektrische auto en u profiteert in 2018 van de gunstige vier procent bijtelling. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij elk vraagstuk over elektrisch rijden. Ook kan u bij ons een laadstation bestellen voor laden op eigen terrein. Kies voor de elektrische overstap en kies voor ActivLease!

Bron: BMW

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHier is 'ie: de BMW Concept iX3! Elektrische SU...