ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Audi e-tron heeft meer dan 400 km bereik, volladen kan al in een half uur

24-04-2018

Audi e-tron heeft meer dan 400 km bereik, volladen kan al in een half uur

De e-tron is een uiterst belangrijk model voor Audi. Het is de eerste elektrische auto van de Duitse autofabrikant en het vlaggenschip van een volledig elektrische modellenrange die Audi de komende jaren introduceert. De e-tron SUV krijgt een grote actieradius en de mogelijkheid om in recordtijd te laden. Een mooie stap voor elektrisch rijden, want leaserijders kunnen hiermee een groot aantal kilometers razendsnel bijtanken. De Audi e-tron kan u nu reserveren bij ActivLease, uw elektrische lease intermediair.

Sneller volgeladen dan de Jaguar I-Pace

De Audi e-tron heeft nog vóór zijn officiële introductie al een primeur te pakken. Volgens de Duitse fabrikant is het namelijk de eerste auto die kan snelladen met 150 kW. Audi kreeg dit voor elkaar door een speciaal warmtebeheersysteem te ontwikkelen voor de lithium-ion batterij. In slechts een half uur is de e-tron helemaal volgeladen, sneller dan de Jaguar I-Pace (100 kW) en een Tesla Supercharger (120 kW). De e-tron moet dan wel gebruik maken van een nieuwe generatie snelladers. Hiervan zijn er aan het eind van dit jaar 200 in heel Europa en in 2020 al dubbel zoveel. De e-tron thuis laden kan natuurlijk ook, dan is de accu na ongeveer 8,5 uur weer vol.

Audi e-tron leasen

Audi e-tron actieradius van 400 km WLTP

De Audi e-tron heeft een batterij met een capaciteit van 95 kWh. Hiermee moet de SUV volgens de WLTP-meting ruim 400 kilometer kunnen rijden. Het voordeel van de WLTP is dat het een realistischer beeld geeft van het haalbaar aantal kilometers dan de oude NEDC-methode. Het bereik van de e-tron is goed te vergelijken met elektrische leaseauto’s als de Jaguar I-Pace (480 km WLTP) en Tesla Model X (565 km NEDC). Met een indicatieve vanafprijs van om en nabij 82.000 euro heeft de e-tron ook nog eens een zeer concurrerende marktpositie.

Levering Audi e-tron vanaf 2019 in Nederland

Met de Audi e-tron komt er wederom een belangrijke speler op de markt voor elektrische auto’s. Productie van de emissievrije SUV moet voor het eind van dit jaar voltooid zijn en levering in Nederland begint naar verwachting begin 2019. Wilt u gegarandeerd één van de eerste zijn met een voordelige Audi e-tron lease? Reserveer dan alvast uw exemplaar bij ActivLease, uw elektrische lease expert. Onze vriendelijke medewerkers helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi e-tron heeft meer dan 400 km bereik, volla...