ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogElektrische BMW X3 gespot. Gaat BMW iX3 heten

Elektrische BMW X3 gespot. Gaat BMW iX3 heten

16-02-2018

Elektrische BMW X3 gespot. Gaat BMW iX3 heten

Naar alle waarschijnlijkheid kan u hem in 2020 leasen bij ActivLease, de totaal elektrische BMW X3. Het Duitse concern wil de naam BMW iX3 koppelen aan de elektrische variant en werkt thans aan een hele lijn modellen met elektrische motoren. Via Autoweek zijn de eerste foto’s verschenen van de elektrische BMW X3. Elektrisch rijden is in 2018 uiterst voordelig dankzij verscheidene voordelen waaronder de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag aan onze vriendelijke medewerkers voor meer informatie over elektrisch leasen of kijk in onze grote voorraad elektrische leasemodellen en vraag een leaseofferte aan.

BMW iX3

De elektrische BMW X3, of BMW iX3 zoals hij zal heten wanneer u hem kan leasen bij ActivLease, is op de foto bezig aan een reeks koudetests. De fotograaf kon zien dat het een elektrische auto betreft vanwege de afwezigheid van uitlaatpijpen. Er is ook een sticker geplakt op de achterklep van de BMW X3 waarop “electric test vehicle” staat.

BMW iX3

De Duitsers hebben uiterst ambitieuze plannen voor hun lijn elektrische auto’s. De BMW iX3 zal thans in 2020 klaar moeten zijn voor de Nederlandse leaserijders. We weten ook al dat er plannen zijn voor een elektrische driedeurs Mini en een compleet elektrisch aangedreven BMW met de naam BMW iNext.

Namen BMW i1 tot en met i9 reeds geregistreerd

BMW Nederland bevestigt aan Autoweek dat het modellengamma per 2025 een uiterst indrukwekkende 25 elektrische modellen zal bevatten. De verwachting van het concern is dat 15 tot wel 25 procent van de autoverkoop zal bestaan uit EV’s en plug-in hybrids. In de toekomst gaan alle elektrische BMW’s vallen onder de noemer “BMW i”. De Duitsers hebben reeds de namen BMW i1 tot en met i9 en BMW iX1 tot en met iX9 geregistreerd. Deze namen zullen dus veilig in handen van BMW zijn indien ze besluiten elektrische varianten van deze modellen te introduceren.

Lease een elektrische BMW met vriendelijke bijtelling

ActivLease applaudisseert het vooruitstrevend denken van BMW. Wij zien nu al een groei in het aantal leaseaanvragen voor elektrische modellen. De groeiende range interessante elektrische leaseauto’s en aantrekkelijke leaseprijzen helpen ook mee. U kan reeds de elektrische BMW i3 leasen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan en profiteer in 2018 van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke lease experts helpen u bij iedere stap van de elektrische overstap en kunnen ook de installatie regelen van een laadstation op eigen terrein. Zo kan u uw elektrische leaseauto laden wanneer het u uitkomt.

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische BMW X3 gespot. Gaat BMW iX3 heten