ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische BMW i4 kan u leasen vanaf 2020....

De elektrische BMW i4 kan u leasen vanaf 2020. Een rivaal voor de Tesla Model S!

22-03-2018

De elektrische BMW i4 kan u leasen vanaf 2020. Een rivaal voor de Tesla Model S!

BMW maakt zich klaar voor de toekomst en gaat de komende jaren een hele lijn modellen met elektrische motoren introduceren. Een van de belangrijkste wordt de BMW i4, een volledig elektrische auto die u vanaf 2020 kan leasen. Via Auto Express zijn de eerste specificaties en details bekendgemaakt van de i4. De luxe sedan krijgt een grote actieradius en moet gaan concurreren met de Tesla Model S. Emissievrij rijden in een BMW is al mogelijk bij ActivLease. Bij het leasen van de BMW i3 profiteert u van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

BMW i4 met 700 kilometer actieradius

De BMW i4 is een productieversie van de i Vision Dynamics, een innovatieve conceptauto die indruk maakte op de Frankfurt Auto Show. De volledig elektrische Gran Coupé zal tussen de i3 en i8 komen te staan. Volgens BMW CEO Harald Kruger maakt de auto gebruik van de vijfde generatie eDrive. Deze modulaire aandrijving moet een actieradius garanderen van 550 tot wel 700 kilometer. Een zeer indrukwekkend bereik, dat voor nu alleen haalbaar is als een Tesla Model S gaat leasen. Afgaande op het conceptmodel krijgt de BMW i4 een topsnelheid van 200 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in vier seconden.

Futuristisch design

De BMW i4 zal ook qua design sterk lijken op de i Vision Dynamics. In gesprek met Auto Express stelt BMW dat het ontwerp nog niet definitief is, maar niet veel zal afwijken van de futuristisch ogende Duitser. Grote kans dus dat leaserijders de BMW i4 kunnen herkennen aan zijn gestroomlijnde looks met imposante kidney grille, smalle LED-koplampen en sportieve achterlichten.

25 elektrische BMW modellen

Naar verwachting gaat de BMW i4 rond 2020 in productie. De Duitsers zetten breed in, want per 2025 wil BMW maar liefst 25 elektrische auto’s aanbieden. Daartoe behoren ook een elektrische variant van de X3 en de BMW iNext, een Tesla Model 3-concurrent. Een BMW leaseauto met elektrische aandrijving gaat voortaan de naam ‘BMW i’ dragen. Ook zal een groot gedeelte van de lineup gebruik maken van dezelfde architectuur, zodat BMW elk model kan bouwen met verbrandingsmotor, elektromotor én als plug-in hybride.

Een elektrische auto van BMW leasen bij ActivLease

Bij ActivLease zijn we overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft. Daarom juichen we de doelstellingen van BMW toe. Bent u al overgestapt naar het nieuwe leasen? ActivLease is uw elektrische lease expert. U kan bij ons reeds een leaseofferte aanvragen voor de BMW i3. Daarbij profiteert u in 2018 van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze lease adviseurs helpen u graag bij het maken van de elektrische overstap en regelen voor u ook het plaatsen van een laadstation bij u thuis of op het werk.

Bron: Auto Express

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische BMW i4 kan u leasen vanaf 2020....