ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hoe stelt u uw Tesla Model 3 lease samen? Bekijk alle opties bij ActivLease

05-03-2018

Hoe stelt u uw Tesla Model 3 lease samen? Bekijk alle opties bij ActivLease

De veelbelovende Tesla Model 3 maakt elektrisch rijden in een Tesla toegankelijk voor een breed publiek. Bij lancering in Nederland is het de goedkoopste Tesla die beschikbaar is voor een zakelijke lease. ActivLease heeft een kijkje genomen in de optielijst en vertelt u over de manieren waarop u uw Model 3 kunt samenstellen. Ook profiteert u bij het leasen van de Tesla van de gunstige vier procent bijtelling. Onze vriendelijke lease adviseurs vertellen u er alles over.

Tesla Model 3 leasen

Tesla Model 3 standaarduitrusting

De Nederlandse vanafprijs van de Tesla Model 3 is 58.800 euro. Dit geldt voor de versie met Long Range batterij en AWD. De betaalbare Model 3 is zeer behoorlijk uitgerust met o.a. Full LED-verlichting, Keyless entry, climate control en Autopilot. Het 15 inch grote touchscreen vormt het hoogtepunt van het interieur. Sinds kort komt elke Model 3 met een premium interieur. Dit bevat o.a. verwarmbare stoelen, een premium audiosysteem, elektrisch inklapbare zijspiegels en een getint glazen dak.

Zelfrijdende Tesla

Net als in elke leaseauto van Tesla zijn meerdere camera’s en sensoren aan boord die de veiligheid verbeteren. Voor een meerprijs van 5.300 euro kunt u de Autopilot-hardware upgraden. De Model 3 kan dan zelf de snelheid aanpassen, binnen de rijbaan blijven, zelfstandig parkeren en opgeroepen worden met de Summon-functie. Een prachtige uitkomst als u lange ritten maakt voor uw werk! Tesla belooft de Model 3 net als andere modellen regelmatig te voorzien van nieuwe functies via over-the-air updates.

Tesla Model 3 interieur

Batterij met grote actieradius

Tesla brengt de Model 3 naar Nederland met een 74 kWh batterij waarmee een WLTP actieradius van 544 kilometer haalbaar moet zijn. De snellere Performance-versie heeft een range van 530 km WLTP. Een instapversie met kleinere batterij is al verkrijgbaar in Amerika en komt wellicht later nog in ons land beschikbaar.

Tesla Model 3 kleuren en velgen

Ook het exterieur van de Tesla Model 3 is naar wens samen te stellen. Het kleurenpallet kennen we nog van de Model S en Model X. De Model 3 wordt standaard geleverd in de kleur Solid Black. Voor een meerprijs kunt u kiezen uit de metallic laksoorten Midnight Silver, Deep Blue, Multi-Coat Pearl White en Multi-Coat Red. De wielen komen in drie bijzondere varianten. De 18” Aero zijn standaard, de 19” ‘Sport’ optioneel. Dan zijn er ook nog 20" wielen en die zijn exclusief voor de Tesla Model 3 Performance .

Tesla leasen doet u bij ActivLease!

Een Tesla leasen voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is de Tesla Model 3 echt iets voor u. ActivLease is uw elektrische lease expert en levert alle uitvoeringen en opties. Onze leaseadviseurs berekenen graag een Tesla leaseofferte voor u met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Kies voor een full operational lease of financial lease, alles is mogelijk. Met ActivLease maakt u zorgeloos de elektrische omslag!

Tesla Model 3 leasen

Bron: Tesla

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHoe stelt u uw Tesla Model 3 lease samen? Bekij...