ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Hoe stelt u uw Tesla Model 3 lease samen? Bekij...

Hoe stelt u uw Tesla Model 3 lease samen? Bekijk alle opties bij ActivLease

05-03-2018

Hoe stelt u uw Tesla Model 3 lease samen? Bekijk alle opties bij ActivLease

De veelbelovende Tesla Model 3 maakt elektrisch rijden in een Tesla toegankelijk voor een breed publiek. Bij lancering in Nederland is het de goedkoopste Tesla die beschikbaar is voor een zakelijke lease. ActivLease heeft een kijkje genomen in de optielijst en vertelt u over de manieren waarop u uw Model 3 kunt samenstellen. Ook profiteert u bij het leasen van de Tesla in 2018 van de gunstige vier procent bijtelling. Onze vriendelijke lease adviseurs vertellen u er alles over.

Tesla Model 3 standaarduitrusting

De vanafprijs van de Tesla Model 3 is 35.000 dollar en de Nederlandse prijs zal daar niet veel van afwijken. De betaalbare Model 3 is zeer behoorlijk uitgerust met o.a. Full LED-verlichting, Keyless entry, climate control en spraakbediening. Het 15 inch grote touchscreen vormt het hoogtepunt van het interieur. Voor zakelijke leaserijders is het Premium Upgrades Package een aanrader. Dit optiepakket kost 5.000 dollar en bevat extra luxe zoals stoelverwarming, een premium audiosysteem en een glazen panoramadak.

Zelfrijdende Tesla

Net als in elke leaseauto van Tesla zijn meerdere camera’s en sensoren aan boord die de veiligheid verbeteren. Voor een meerprijs van 5.000 dollar krijgt de Autopilot-functie een upgrade. De Model 3 kan dan zelf de snelheid aanpassen, van rijbaan wisselen, op- en afritten nemen en een parkeerplek opzoeken. Tesla belooft Autopilot regelmatig te updaten met nieuwe functies. Ook komt het bedrijf van Elon Musk met een volledig zelfrijdende modus, waarmee de Model 3 alle handelingen van de bestuurder kan overnemen. Een prachtige uitkomst als u lange ritten maakt voor uw werk!

Tesla Model 3 interieur

Batterij met grotere actieradius

Tesla bouwt de Model 3 met een 50 kWh batterij waarmee een actieradius van 355 kilometer haalbaar moet zijn. Het bereik kunt u uitbreiden tot wel 500 kilometer als u kiest voor de optionele Long Range batterij. Dit geavanceerde accupakket verbeterd bovendien de acceleratie van de Model 3 en verhoogt de topsnelheid naar 225 km/u.

Tesla Model 3 kleuren en velgen

Ook het exterieur van de Tesla Model 3 is naar wens aan te passen. Het kleurenpallet kennen we nog van de Model S en Model X. Uw Tesla kan zonder meerprijs geleverd worden in de standaardkleur Solid Black. Metallic lak kost 1.000 dollar en komt in de kleuren Midnight Silver, Deep Blue, Silver, Pearl White Multi-Coat en Red Multi-Coat. De wielen komen in twee bijpassende varianten: de normale 18” Aero wieldoppen of de optionele 19” ‘Sport’ lichtmetalen velgen.

Tesla leasen doet u bij ActivLease!

Een premium elektrische auto leasen voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is de Tesla Model 3 echt iets voor u. ActivLease is uw elektrische lease expert. Zodra de Nederlandse prijzen en levertijden bekend zijn leest u het op onze nieuwspagina. Uiteraard kunt u al verschillende Tesla modellen uit onze voorraad leasen, zoals de Model S en Model X. Onze leaseadviseurs berekenen graag een Tesla leaseofferte voor u met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Met ActivLease maakt u zorgeloos de elektrische omslag!

Bron: Tesla

Relevante artikelen

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

31-07-2018 | Volgens de geruchten komt Tesla met een geheel nieuw interieur voor de Model S en...

Lees verder

Tesla werkt aan 'Mad Max'-modus voor zelfrijdende Autopilot-systeem

25-06-2018 | Tesla-baas Elon Musk geeft een voorproefje van een aantal interessante Autopilot-f...

Lees verder

Elon Musk deelt foto van elektrische Tesla Semi bij transportdebuut

09-03-2018 | Naast elektrische leaseauto's werkt fabrikant Tesla aan de Tesla Semi, een volledi...

Lees verder

Tesla gaat grote accu voor zonnestroom plaatsen bij Jaarbeurs Utrecht

13-06-2017 | Tesla is bekend van vooruitstrevende elektrische leaseauto's zoals de Tesla Model...

Lees verder