ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De elektrische Ford e-Transit komt in 25 uitvoeringen naar Nederland

01-09-2021

De elektrische Ford e-Transit komt in 25 uitvoeringen naar Nederland

In de VS werd hij vorig jaar al gepresenteerd, maar nu komt de elektrische Transit definitief ook naar Europa. De Ford e-Transit is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Ford en voegt zich bij het steeds groter wordende aanbod aan elektrische bedrijfswagens. De Ford Transit is natuurlijk al jaren een bestseller onder de bedrijfswagens en de elektrische variant beloofd indrukwekkende prestaties voor zowel binnen als buiten de stad. Begin 2022 moet de Ford e-Transit te leasen zijn.

25 verschillende configuraties

De Ford Transit staat bekend om zijn flexibiliteit en met de e-Transit is dit niet anders. Er komen maar liefst 25 uitvoeringen op de markt, waaronder 3 verschillende lengtes en 2 dakhoogtes. De maximale laadruimte bedraagt 15,1 m3, met een maximaal laadvermogen van 1616 kilo. Ook is er keuze tussen een enkele cabine, dubbele cabine of een chassis-cabine. Op deze manier is er altijd wel een Ford e-Transit die bij uw onderneming past.

Ford e-Transit

Energievoorziening op locatie

Klust u vaak op locatie? Dan heeft de e-Transit een erg handige optie. Met Pro Power Onboard kan de elektrische bus 2,3 kW vermogen leveren zonder dat er een generator nodig is. Dit maakt het mogelijk om apparatuur als elektrische zagen, boren en laptops direct via de bus van stroom te voorzien!

Maximaal 317 kilometer actieradius

De e-Transit die in de VS werd gepresenteerd had indrukwekkende prestaties en die veranderen voor de Europese markt gelukkig nauwelijks. Ford heeft dan ook een elektrische bedrijfswagen zonder compromis willen ontwikkelen. De elektromotor levert maximaal 269 pk en de actieradius is vastgesteld op 317 kilometer WLTP. Hiermee komt hij behoorlijk in de buurt van de Peugeot e-Expert, Citroën e-Jumpy en de Toyota PROACE Electric. Mocht u onderweg moeten bijladen, kan dat aan de snellader in 34 minuten van 15 naar 18 procent.

Een elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

Nu steeds meer steden een milieuzone instellen is een elektrische bedrijfswagen aantrekkelijker dan ooit. De normen rondom de milieuzones worden bovendien 2025 opnieuw strenger voor voertuigen met een verbrandingsmotor. Met een elektrische bedrijfswagen omzeilt u alle milieuzones en profiteert u bovendien van verschillende subsidies. De Ford e-Transit verschijnt in het voorjaar van 2022. U kunt nu al een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor bijvoorbeeld de Peugeot e-Expert of de Toyota PROACE Electric.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Ford e-Transit komt in 25 uitvoe...