ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De elektrische Ford Mustang Mach-E krijgt een prijskaartje

04-12-2019

De elektrische Ford Mustang Mach-E krijgt een prijskaartje

Van de Ford Mustang Mach-E verwachten wij dat hij flink zijn spierballen gaat laten zien tussen de concurrentie. Door voor een Mustang badge te kiezen heeft Ford laten zien dat ook zij van mening zijn dat een elektrische auto niet saai hoeft te zijn, ook al staat Mustang normaal gesproken voor een V8 motor met veel geluid. De Mustang Mach-E is een krachtig statement van Ford, dat hiermee de aanval inzet op Tesla. Hoewel de auto pas aan het eind van 2020 verschijnt, heeft Ford nu de voorlopige prijzen van de Mach-E bekend gemaakt.

Een aantrekkelijke vanafprijs met veel actieradius

Om zoveel mogelijk klanten voor een Mustang te laten kiezen in plaats van voor een Tesla Model Y, is Ford er op tijd bij om de prijzen bekend te maken. De instapversie moet 49.925 euro gaan kosten. Deze achterwielaangedreven versie heeft 75,7 kWh accucapaciteit, wat goed is voor een vermogen van 258 pk. De actieradius bedraagt 450 kilometer, wat voor veel gebruikers al ruim voldoende moet zijn. Er komt ook een versie met extra bereik, maar liefst 600 kilometer, voor 58.075 euro. Deze versie heeft een accucapaciteit van 98,8 kWh en met 285 pk ook wat meer vermogen. Allebei deze achterwielaangedreven versies zijn meteen goed uitgerust met een 15,5 inch scherm in de middenconsole, 18 inch velgen en LED verlichting, uiteraard in karakteristieke Mustang vorm.

De All Wheel Drive variant krijgt een onderscheidend uiterlijk

De Mustang Mach-E wordt daarnaast ook leverbaar in een All Wheel Drive variant, voorzien van 2 motoren. Ook deze uitvoering komt in 2 smaken, met als belangrijkste verschil het bereik. U kunt als eerste kiezen voor een accucapaciteit van 75,5 kWh, 258 pk en 420 kilometer bereik. Daarnaast is er nog een versie met een accucapaciteit van 98,8 kWh, waarmee u 540 kilometer ver komt. Het vermogen wordt hier flink opgeschroefd naar 337 pk. De All Wheel Drive varianten gaan respectievelijk 57.665 euro en 67.140 euro kosten. Verder heeft deze sportievere uitvoering ook wat uiterlijke verschillen meegekregen voor een extra onderscheidende verschijning, waaronder 19” velgen, rode remklauwen en adaptieve LED koplampen.

Reserveer de Mustang Mach-E nu al bij ActivLease

Om de lancering te vieren komt er ook een speciale en gelimiteerde First Edition. Deze is extra rijk uitgerust met luxe opties zoals onder andere een B&O geluidssysteem met 10 speakers en panorama dak. Wilt u ook zo snel mogelijk de Ford Mustang Mach-E leasen zodra deze op de markt komt? Natuurlijk is hij al te reserveren bij ActivLease. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Ford Mustang Mach-E krijgt een p...