ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Hummer keert terug... als elektrische auto!

De Hummer keert terug... als elektrische auto!

05-02-2020
De Hummer keert terug... als elektrische auto!

General Motors gaat de iconische Hummer terugbrengen. De terreinwagen raakte uit de mode tijdens de financiële crisis, maar de Amerikanen zien een terugkeer zitten en wel in de elektrische markt! De nieuwe Hummer wordt op 20 mei volledig onthuld en uiteraard leest u er dan alles over op ActivLease. Als elektrische lease-expert kijken wij erg uit naar dit nieuwe model. Wilt u nu al elektrisch leasen? Dat kan want onze voorraad bestaat uit veel verschillende modellen die snel en voordelig leverbaar zijn. Sommige elektrische auto’s kunt u nog leasen met 4% bijtelling!

Populaire Hummer maakt een comeback

De Hummer was in de jaren ’90 en vroege 21e eeuw een zeer populaire terreinwagen die door diverse beroemdheden gereden werd. Gebaseerd op een militair voertuig van het Amerikaanse leger, zag General Motors ook een markt voor liefhebbers van grote agressieve auto’s. Die markt was er zeker, maar het voertuig lustte ook een flinke slok benzine, en mede door de financiële crisis en klimaatverandering daalde de verkoop enorm.

Hummer

1.000 pk

Dat verklaart waarom General Motors het nu over de elektrische boeg gooit en de Hummer een stekker geeft. Het accuformaat en de actieradius zijn nog niet bekend, maar we weten wel al dat de Hummer 1.000 pk krijgt en van 0 naar 96 km/u in 3 seconden haalt.

Nog geen Nederlandse lancering

Najaar 2021 verschijnt de elektrische Hummer in Amerika. Plannen voor een Nederlandse lancering zijn er nog niet, maar na succes wordt dat vast zo geregeld. Nederland is tenslotte een van de koplopers in elektrisch rijden.

Elektrisch leasen bij ActivLease

Bovendien doen grotere elektrische auto’s en plug-in hybrids het erg goed. ActivLease krijgt veel aanvragen voor leasemodellen zoals de Tesla Model X, Audi e-Tron, Peugeot e208 en de KONA Electric. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan en profiteer van diverse fiscale voordelen in 2020!

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Hummer keert terug... als elektrische auto!