ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe Mini Electric is nu te bestellen - al vanaf...

De Mini Electric is nu te bestellen - al vanaf 84 euro netto bijtelling per maand!

21-01-2020

De Mini Electric is nu te bestellen - al vanaf 84 euro netto bijtelling per maand!

Het wachten op de Mini Electric is voorbij. Eindelijk is er een auto die het pittige karakter van een Mini combineert met de indrukwekkende prestaties van een elektrische aandrijving. Bent u ook op zoek naar een eigenzinnige, sportieve elektrische auto? De Mini Electric is per direct te bestellen bij ActivLease en wij zetten de verschillende uitvoeringen en bijbehorende prijzen voor u op een rij.

Leaseprijzen van de Mini Electric

De Mini Electric komt in verschillende uitvoeringen: Basic, Essential, Charged en Yours. Eerder bekeken we al wat elke uitvoering uniek maakt en waren we aangenaam verrast over het grote aantal verschillende velgen en kleursamenstellingen die u zonder meerprijs kunt leasen. Hieronder ziet u de vanafprijzen per uitvoering:

Uitvoering Fiscale waarde Netto bijtelling 2020
Mini Electric Basic € 33.757,- € 84,- p/m
Mini Electric Essential € 37.257,- € 93,- p/m
Mini Electric Charged € 39.757,- € 99,- p/m
Mini Electric Yours € 41.757,- € 104,- p/m

Een echte stadsauto

Met de Mini Electric (Mini Cooper SE) rijdt u tot 234 kilometer volledig elektrisch. Met regeneratief remmen kunt u de accu tijdens het rijden een beetje ontzien en weer bijladen. U hoeft alleen maar het stroompedaal los te laten om flink af te remmen ‘op de motor’ en weer in te drukken om te accelereren. Dit is bovendien in te stellen in 2 verschillende standen. De Mini is een echte stadsauto en het vele afremmen en weer optrekken in de stad is hierdoor een stuk comfortabeler én efficiënter voor de accu.

Vanaf slechts 84 euro bijtelling

Naast de rijke uitrusting en het comfort zijn er nog meer redenen om te kiezen voor de elektrische Mini. Voor elektrische auto’s geldt in 2020 een bijtelling van slechts 8 procent. Dat betekent dat u de Mini Electric vanaf slechts 84 euro bijtelling per maand kan rijden! Als u een Mini met benzinemotor en vergelijkbare uitrusting zou kiezen, zoals de Mini Cooper S met automaat, dan betaalt u maar liefst 246 euro netto bijtelling.

Lease de Mini Electric bij ActivLease

Wordt de Mini Electric uw nieuwe elektrische auto? Bij ActivLease heeft u keuze uit alle verschillende uitvoeringen, kleuren en optiepakketten. Neem contact op met onze medewerkers voor een scherpe en vrijblijvende leaseofferte.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Mini Electric is nu te bestellen - al vanaf...