ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De nieuwe Kia Sorento rijdt voortaan elektrisch!

18-03-2020

De nieuwe Kia Sorento rijdt voortaan elektrisch!

Dubbel goed nieuws vanuit Kia. De Kia Sorento is namelijk volledig vernieuwd én rijdt voortaan elektrisch! De Zuid-Koreaanse autofabrikant brengt zijn grootste SUV voortaan alleen nog uit als hybride en plug-in hybride. Daarmee volgt hij het goede voorbeeld van de Kia Niro, die al jaren geldt als één van de best verkopende elektrische auto’s in Nederland. Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Sorento? ActivLease neemt het voor u onder de loep.

Sorento hybride

Met een hybride-elektrische aandrijving en een lager brandstofverbruik moet de Sorento ook in Nederland weer een verkooptopper gaan worden. Kia zegt nog niets over het verbruik, maar we rekenen erop dat de Sorento hybride een stuk efficiënter rijdt. De auto heeft een 180 pk benzinemotor, een 60 pk elektromotor en een 1,49 kWh accupakket. Qua power zit het wel goed dus. En dan moet de vermoedelijk sterkere plug-in hybride nog onthuld worden.

Zevenzits SUV

Niet alleen onder de motorkap is de Kia Sorento aangepakt. De SUV heeft een compleet nieuwe, stoere front en kan achterin tot 910 liter bagage kwijt. Een zevenzitsmodus met derde zitrij wordt ook mogelijk en dat maakt hem een interessante keuze als gezinsauto. Ook als trekauto is de Sorento geschikt met een geremd trekgewicht van 1.650 kilo.

De Kia Sorento Hybrid wordt eind zomer 2020 verwacht

Nieuwe features

Verbeteringen zien we ook in het aantal features dat de Sorento meekrijgt. Hij heeft bijvoorbeeld een digitaal scherm achter het stuur en er kan gekozen worden voor een head-up display en surround sound geluidssysteem. Ook is er UVO Connect, een systeem waardoor veel functies van de auto via een smartphone bediend kunnen worden.

Lease de Kia Sorento vanaf najaar 2020 bij ActivLease

Als het gaat om elektrisch rijden geeft Kia het goede voorbeeld. De Sorento is de volgende hybride van het merk, waarvan u al modellen zoals de Niro, Ceed en XCeed kan leasen met stekker. Vanaf najaar 2020 staat de nieuwe Sorento in de showroom en voor die tijd kunt u bij ActivLease al een scherpe leaseofferte opvragen. Houdt onze nieuwspagina dus goed in de gaten.

Lease acties voor de Kia Sorento bij ActivLease

1.6tgdi Plug-in Hybrid 4WD ComfortLine - TOT 57 KM ELEKTRISCH RANGE
Kia Sorento
Nieuw
1.6tgdi Plug-in Hybrid 4WD ComfortLine - TOT 57 KM ELEKTRISCH RANGE
Netto bijtelling:
€ 330,-
 
Leaseprijs:
€ 633,-
1.6tgdi Hybrid 230 pk Dynamicline, INCL. ACC/NAVIGATIE
Kia Sorento
Nieuw
1.6tgdi Hybrid 230 pk Dynamicline, INCL. ACC/NAVIGATIE
Netto bijtelling:
€ 326,-
 
Leaseprijs:
€ 657,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Kia Sorento rijdt voortaan elektrisch!