ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De nieuwe Nissan Juke is slimmer en gemener, nu te bestellen bij ActivLease

25-09-2019

De nieuwe Nissan Juke is slimmer en gemener, nu te bestellen bij ActivLease

De Nissan Juke heeft eindelijk een opvolger. Nissan heeft hard gewerkt om zijn supersuccesvolle crossover ruimer en moderner te maken. Daarbij is het de Japanners ook nog eens gelukt om de eigenzinnige looks van de auto te behouden. Tijd om de aanval in te zetten op andere kleine SUV’s, zoals de nieuwe Renault Captur. De nieuwe Juke is leverbaar vanaf 27.990 euro en u kunt natuurlijk bij ActivLease terecht voor een scherp zakelijk leasetarief!

Coupé crossover

Nissan noemt de nieuwe Juke een ‘coupé crossover’. Geen loze term, want kijk maar eens naar het design. De auto straalt veel meer kracht en sportiviteit uit dan zijn voorganger. Hij ziet er zelfs een beetje gemeen uit. Dat komt vooral dankzij de smalle lichtunits boven de koplampen en de stoere V-vormige grille. Samen met de ronde koplampen, die het vorige model zo herkenbaar maakten, springt ook de opvolger tussen zijn concurrenten uit. Wie zich graag laat zien in een onderscheidende leaseauto zit met de Juke dus weer goed!

Nissan Juke

Ruimer

Aan de binnenkant van de Juke is ook een hoop veranderd. Het interieur biedt meer bewegingsvrijheid, is gebruiksvriendelijker ingedeeld en uit zachtere materialen vervaardigd. Sportstoelen zijn standaard en kunnen naar wens met leder bekleed worden. Nissan heeft daarnaast de bagageruimte onder handen genomen en met 20 procent vergroot. In de kofferbak past nu geen 354 liter, maar 422 liter bagage.

Nissan Juke interieur

ProPILOT

De Juke is net als elke nieuwe Nissan een ‘slimme auto’ en volgestopt met moderne technologie. De optielijst bevat voor het eerst ProPILOT, het semiautonome rijsysteem dat eerder voor de Qashqai beschikbaar is. Dit helpt de bestuurder bij het accelereren, afremmen en sturen binnen de rijbaan. Andere slimmigheden zijn verkeersbordherkenning en Blind Spot Intervention. Dat laatste zorgt ervoor dat de Juke terugstuurt als een aanrijding dreigt met een object in de dode hoek.

Nissan Juke leasen vanaf eind 2019 bij ActivLease

De nieuwe Nissan Juke is er voor vroege leaserijders als Première Edition. Dat is een extra rijk uitgeruste introductieversie met o.a. 19 inch velgen, NissanConnect, two-tone lak en stoelverwarming. Andere uitvoeringen komen natuurlijk ook en voegen wij toe aan ons leaseaanbod zodra Nissan de volledige prijslijst heeft bekendgemaakt. Kies voor deze eigenzinnige crossover en lease de Nissan Juke bij ActivLease!

Bron: Nissan News

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Nissan Juke is slimmer en gemener, nu...