ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De nieuwe Range Rover Sport plug-in hybrid nu bij ActivLease

08-11-2019

De nieuwe Range Rover Sport plug-in hybrid nu bij ActivLease

Weinig autorijders zijn zo merkvast als degene die in een Land Rover rijden. Goed nieuws voor hen want ook de befaamde Britse autofabrikant maakt de elektrische overstap met een plug-in hybrid: de Range Rover Sport 2.0 P400e HSE Dynamic. Leaserijders krijgen alle Range Rover die ze normaliter ook krijgen, maar dan met een milieuvriendelijke elektrische motor ter ondersteuning. Dat bespaart het milieu en de beurs! De Range Rover Sport 2.0 P400e HSE Dynamic kan u nu leasen bij ActivLease, uw elektrische lease-expert.

De nieuwe Range Rover Sport

Het beste aan de plug-in hybrid Range Rover Sport is dat u vrijwel niet kunt zien dat het een andere auto is. Het exterieur is identiek aan de ‘gewone’ Range Rover Sport, behalve dat het P400e logo op de auto prijkt. De socket voor het opladen is zelfs perfect weggewerkt achter de grille; nog steeds makkelijk te bereiken maar des te mooier voor het aangezicht. Land Rover-fans houden tenslotte van een prachtige SUV en die krijgen ze zeker met de Dynamic uitrusting.

Het vernieuwde Range Rover Sport-design komt met koplampen met lasertechniek, een prominentere grille en een meer geprofileerde voorbumper. Ook het interieur is onder handen genomen en bevat meer technologie. Het nieuwe Touch Pro Duo infotainmentsysteem valt gelijk op: 2 10 inch schermen die onder elkaar alle informatie voor uw dashboard en entertainment weergeven. Optioneel kan er een zonnescherm toegevoegd worden die met handgebaren te bedienen is. Tevens heeft Land Rover een verbeterd achteruitrijsysteem voor een meerprijs, dat helpt bij het achteruitrijden met aanhanger. Natuurlijk superhandig voor de Range Rover-rijder!

Range Rover Sport

Range Rover Sport PHEV motoren

Heeft de Range Rover Sport 2.0 P400e HSE Dynamic dan genoeg vermogen voor een aanhanger of caravan? Jazeker want de benzinemotor is een 2.0 liter viercilinder met 300 pk vermogen. Hij gaat gepaard met een elektromotor met 85 kW waardoor het systeemvermogen op 404 pk eindigt en de totale koppel 604 Nm is. De elektrische range is volgens Land Rover circa 51 kilometer wanneer u volledig elektrisch rijdt en er zijn verschillenden rijstanden om de samenwerking tussen de 2 motoren aan te passen.

Range Rover Sport 2.0 P400e HSE Dynamic leasen

Alle uitvoeringen van de nieuwe Range Rover Sport zijn nu beschikbaar om te leasen bij ActivLease. Naast de Range Rover Sport 2.0 P400e HSE Dynamic heeft Land Rover ook verschillende uitvoeringen met benzine- en dieselmotoren. Bekijk onze Range Rover Sport voorraad en neem contact op met onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Range Rover Sport plug-in hybrid nu b...