ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake zit...

De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake zit vol slimme features

22-07-2020
De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake zit vol slimme features

Volkswagen heeft zijn meest luxe coupé vernieuwd en zelfs een nieuwe, supergave variant in het leven geroepen. De Arteon Shooting Brake maakt indruk met zijn stijlvolle looks maar biedt ook extra hoofdruimte achterin. En natuurlijk is de auto helemaal volgestopt met moderne snufjes. Benieuwd welke dat zijn? In deze blog komen een paar van de beste features aan bod. Dit najaar kunt u een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Volkswagen Arteon en Arteon Shooting Brake bij ActivLease!

Een stuk slimmer

De nieuwe Arteon is een stuk slimmer geworden. De auto kan nu in de stad én op de snelweg grotendeels automatisch rijden. Travel Assist is een uitgebreide versie van adaptive cruise control. Die kan net als bij de Passat Variant automatisch de snelheid en positie van de auto op de rijbaan regelen. Daarnaast zijn de koplampen verbeterd met een Active Lighting System. Hiermee kunnen ze zich zelfstandig aanpassen en alvast een bocht in kijken voordat u er rijdt.

Digital Cockpit

Ook qua gebruiksgemak hebben de Arteon en Arteon Shooting Brake een hoop te bieden. De binnenkant is flink aangepakt, met een groot centraal scherm op het dashboard en een Digital Cockpit met 12,5 inch scherm achter het stuur. Er zijn zelfs extra bedieningsopties toegevoegd voor de nieuwe infotainment, zoals touchsliders en stemopdrachten. En het ontgrendelen van de auto kan voortaan ‘gewoon’ met een smartphone. Lekker gemakkelijk!

Arteon e-Hybrid

Als topmodel kan de Volkswagen Arteon natuurlijk niet uitblijven met een plug-in hybride aandrijving. De Arteon e-Hybrid is sterker en zuiniger dan de gewone modellen. In de GTE-modus wordt het volle vermogen van 218 pk wakker geschud, maar er kan ook gekozen worden om volledig elektrisch te rijden. Dat kan tot een actieradius van pak en beet 55 kilometer. De Arteon e-Hybrid geeft bovendien meer controle, bijvoorbeeld over de interieurtemperatuur. Die kan met een smartphone op afstand worden geregeld zodat u altijd in een heerlijk gekoelde of verwarmde auto stapt.

Nieuwe VW Arteon leasen? ActivLease is uw Volkswagen lease expert

De vernieuwde Volkswagen Arteon en Arteon Shooting Brake zijn na de zomer beschikbaar in Nederland. Uiteraard kunt u dan een operational of financial leaseofferte aanvragen bij ActivLease, uw Volkswagen lease expert. Liever niet wachten? De huidige VW Arteon is nog beperkt uit voorraad leverbaar!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake zit...