ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen zet vol in op hybride: VW Tiguan PHEV en Arteon PHEV op komst

12-05-2020

Volkswagen zet vol in op hybride: VW Tiguan PHEV en Arteon PHEV op komst

Volkswagen vaart een elektrische koers en gaat nu snel zijn aanbod geëlektrificeerde auto’s verder uitbreiden. Naast meerdere volledig elektrische auto’s kunnen we dit jaar rekenen op gloednieuwe plug-in hybride versies van de Tiguan én Arteon. Twee van Volkswagens premium topmodellen krijgen dus een krachtige maar efficiënte hybride aandrijving. Dat belooft veel goeds voor zakelijke rijders!

Volkswagen Tiguan GTE komt eind 2020

Nog voor het eind van 2020 wil Volkswagen een indrukwekkend aantal plug-in hybrides aanbieden. Het begint met de nieuwe Golf GTE en Passat (Variant) GTE. Later dit jaar krijgen die gezelschap van de imposante Touareg R. Daarna mag dus de Tiguan aan de stekker. Wat we onder de motorkap van de SUV gaan vinden is nog niet bekend, maar we verwachten minimaal 200 pk en een elektrische range van ruim 50 kilometer. Hoe dan ook belooft de VW Tiguan GTE veel binnenruimte, een bescheiden brandstofverbruik en allerlei slimme features. Dat klinkt als de perfecte auto voor iedere leaserijder met gezin!

Lees ook: Dít zijn de beste hybride auto's van dit moment

Volkswagen Tiguan PHEV komt eind 2020

Ook VW Arteon aan de stekker

Naast de Tiguan krijgt ook de Arteon een plug-in hybrideversie. De stijlvolle coupé is een van de meer exotische modellen van het merk, maar kan toch rekenen op een nieuwe krachtbron. Vermoedelijk wordt dat dezelfde aandrijflijn als de Passat GTE: een 1.4 TSI PHEV met 218 pk vermogen, 55 km elektrische range en een verbruik van slechts 1 op 66. Overigens komt er ook een Arteon Shooting Brake PHEV. Van deze auto, een extra ruime variant van de gewone Arteon, krijgen we binnenkort meer te zien.

Ook VW Arteon krijgt een hybride versie

Voordelig hybride leasen bij ActivLease

Met een plug-in hybride leaseauto rijdt u milieubewust en kunt u bij gemiddeld woon-werkverkeer bijna volledig gebruik maken van de elektromotor! U hoeft dus een stuk minder vaak te tanken en bespaart verbruikskosten. Tegelijkertijd kunt u rekenen op de ruime actieradius van een benzinemotor. Handig voor als u een langere rit moet maken of op vakantie wil met de auto. Wilt u ook voordelig hybride leasen? ActivLease is elektrisch lease expert, wij hebben een groot aanbod elektrische modellen die u dit jaar kunt rijden.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen zet vol in op hybride: VW Tiguan PHE...