ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit zijn alle Volkswagen Golf 8 versies die u i...

Dit zijn alle Volkswagen Golf 8 versies die u in 2020 kan leasen

14-01-2020

Dit zijn alle Volkswagen Golf 8 versies die u in 2020 kan leasen

De achtste generatie Volkswagen Golf is vanaf begin 2020 beschikbaar met een vanafprijs van 25.995 euro. Het icoon uit Wolfsburg is voorzien van een nieuwe voorkant en heeft standaard veel moderne technologie aan boord, zoals een digitale cockpit en slimme LED-koplampen. Ook zijn er meer aandrijvingen dan ooit te kiezen bij de Golf 8, waaronder hybrideversies, sportieve modellen en een extra ruime variant. Hieronder een overzicht.

Benzine- én dieselmotoren

Uiteraard wordt de nieuwe Golf gewoon weer met verbrandingsmotoren geleverd. Wie het liefst benzine tankt kan kiezen voor de 1.5 TSI met 130 of 150 pk. Vanaf februari komt daar de voordelige instapper 1.0 TSI bij met 90 of 110 pk. Voor diesel rijders is er de 2.0 TDI met 115 of 150 pk. De sterkste motoren worden door Volkswagen altijd gekoppeld aan een DSG-automaat. Oftewel: extra vermogen én rijcomfort.

Mild Hybrid

Voor het eerst wordt de Volkswagen Golf ook uitgebracht als mild-hybride. Deze nieuwe aandrijving koppelt de benzinemotor aan een kleine elektrische hulpmotor met 48V-techniek. De auto is dan niet alleen standaard voorzien van een automaat maar moet bovendien een stukje zuiniger rijden dan de gewone varianten. De mild hybride Golf modellen zijn te herkennen aan de aanduiding ‘eTSI’ op de achterkant.

Golf GTE plug-in hybrid

Vanaf zomer 2020 maakt de stekkerhybride Golf een comeback. De plug-in hybride gebruikt een 1.4 TSI benzinemotor met 13 kWh elektromotor en is er in twee varianten: een eHybrid met 204 pk en een sterkere GTE met 245 pk. Die laatste is qua performance en design vergelijkbaar met de Golf GTI en kan desgewenst volledig elektrisch rijden. Over de actieradius maakt Volkswagen later meer bekend.

De nieuwe Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid

Golf GTI en R

Dit jaar staan er traditiegetrouw ook weer een aantal sportievere varianten van de VW Golf op de planning. De GTI heeft een extra sportieve styling, een sportonderstel en een turbobenzinemotor met ruim 230 pk vermogen. De dieselversie gaat als GTD door het leven en de GTI TCR voegt exclusieve raceauto-looks toe. Dan is er nog de Golf R, de krachtigste Golf die u kunt leasen. Deze doet er in alles een schepje bovenop: meer pk’s, meer grip én meer rijplezier.

Extra ruime Volkswagen Golf Variant

Biedt de vijfdeurs Golf te weinig ruimte, maar wilt u niet meteen overstappen naar een duurdere Volkswagen Passat? Dan is de VW Golf Variant wellicht een optie. Deze volgt later dit jaar en biedt – als het huidige model enige indicatie is – een kofferbak met 25% meer bagageruimte dan de gewone Golf.

En de elektrische e-Golf dan?

De Volkswagen e-Golf keert helaas niet meer terug en zal alleen nog als voorraadauto beschikbaar zijn. Maar de veelbelovende opvolger van de elektrische auto staat al bijna klaar: de Volkswagen ID.3. Een volledig nieuw ontworpen hatchback met een grote actieradius, een digitale cockpit en meer binnenruimte dan een gewone Golf.

Volkswagen ID.3 is de opvolger van de e-Golf

Lease de VW Golf VIII vanaf voorjaar 2020 bij ActivLease

Nooit eerder waren er zoveel verschillende aandrijvingen beschikbaar voor de Volkswagen Golf. Met het toevoegen van hybride en plug-in hybrides wordt de opstap naar volledig elektrisch rijden weer wat makkelijker gemaakt. De VW Golf 8 is vanaf nu te bestellen en u kunt zeer binnenkort een vrijblijvende leaseofferte bij ons aanvragen. Als intermediair kan ActivLease alle varianten en uitvoeringen van de nieuwe Volkswagen Golf leveren!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit zijn alle Volkswagen Golf 8 versies die u i...