ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Peugeot e-Expert elektrische bedrijfswagen v...

De Peugeot e-Expert elektrische bedrijfswagen verschijnt in 2020

22-11-2019

De Peugeot e-Expert elektrische bedrijfswagen verschijnt in 2020

Ook Peugeot gelooft in het elektrische wagenpark want de Fransen brengen sinds dit jaar van ieder nieuw model een plug-in hybrid of volledig elektrische variant uit. Nu is de Peugeot e-Expert aangekondigd voor een lancering in de tweede helft van 2020. Bereid u maar voor op een zeer praktische elektrische bedrijfswagen, gebaseerd op de populaire Peugeot Expert. Overigens kan u een elektrische bedrijfswagen leasen al in 2019 bij ActivLease.

300 kilometer actieradius

Met de Peugeot e-Expert zet de autofabrikant zwaar in op de elektrische omslag. De bedrijfswagen komt gelijk met 2 verschillende batterijpakketten van 50 of 75 kWh. Volgens de WLTP-meting betekent dat een actieradius van circa 200 kilometer of 300 kilometer met het grotere batterijpakket. Meer dan voldoende voor dagelijks gebruik in een compacte bedrijfswagen.

Elektrisch rijden is immens gegroeid in populariteit de afgelopen jaren en wordt vooral in stedelijke gebieden gezien als de milieuvriendelijke oplossing voor alle distributie van producten en diensten. Ook in een Tesla Model S kunt u tenslotte niet alles kwijt.

Peugeot e-Expert grote laadruimte

Goed nieuws dus dat de Peugeot e-Expert met een flink laadvolume komt voor een compacte bedrijfswagen. In totaal 6,6 m3 en met een laadvermogen tot 1.200 kg en een aanhangergewicht tot 1.000 kg. Daar laat Peugeot het overigens niet bij want de e-Expert is nog maar het begin. In 2021 plannen de Fransen de volledig elektrische e-Partner, e-208 en de e-2008 SUV. Zo werkt Peugeot toe naar een range in 2025 waar u voor ieder model een elektrische variant kunt kiezen.

Peugeot e-Expert

Elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

Van de Peugeot Expert zijn sinds 2016 al meer dan 170.000 exemplaren verkocht en het bedrijf verwacht dat de e-Expert net zo’n succes wordt. Met name in Nederland, waar binnensteden steeds strengere uitstootnormen hanteren maar u ook fiscale voordelen krijgt voor milieuvriendelijke mobiliteit. Bent u nog dit jaar op zoek naar een elektrische bedrijfswagen? Bij ActivLease kan u gelijk een leaseofferte vragen voor de Mercedes Vito, de Citroën Berlingo, de Volkswagen e-Crafter en nog meer modellen. Een elektrische personenauto leasen is ook zeer voordelig in 2019 want dan geldt de lage 4% bijtelling nog en die blijft geldig tot 60 maanden na registratie!

Onze vriendelijke medewerkers regelen de beste maandprijs voor uw volgende leaseauto of bedrijfswagen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Peugeot e-Expert elektrische bedrijfswagen v...