ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Renault Mégane E-Tech Electric is nieuw in alle opzichten

07-09-2021

De Renault Mégane E-Tech Electric is nieuw in alle opzichten

Renault maakt al een flink aantal jaar elektrische auto’s, met als bekendste voorbeeld de Renault Zoe. Een groter volledig elektrisch model ontbrak echter nog, maar met de Mégane E-Tech Electric gaat dat veranderen. Renault heeft de Mégane een spectaculaire make-over gegeven, want de Mégane E-Tech Electric lijkt in niets nog op de vorige generatie Mégane. In het voorjaar van 2022 is deze compleet nieuwe Mégane E-Tech te leasen!

Een compleet nieuwe look

Veel merken kiezen voor een nieuwe naamgeving voor hun EV’s, zoals Volkswagen doet met de ID.3 en ID.4. Renault houdt het voor de Mégane bij het vertrouwde. Hoewel, de naam is het enige wat nog vertrouwd is aan de Mégane E-Tech Electric. Het model heeft een spectaculaire upgrade gekregen en is veranderd in een stoere hatchback die hoog op z’n wielen staat. Daardoor heeft hij veel weg van een kleine en sportieve suv. Het platform deelt hij met de eveneens gloednieuwe Nissan Ariya, maar de Megane E-Tech is wel een flink maatje kleiner. Qua formaat kunnen we hem beter vergelijken met de Volkswagen ID.3, dan met de ID.4 of Skoda Enyaq.

Renault Mégane E-Tech

Veel schermen en Android aan boord

Het ontwerp van de nieuwe Mégane E-Tech heeft een stoere en futuristische look dankzij de smalle verlichtingsunits aan de voor- en achterkant en de grote velgen van 18 of 20 inch. Zoals veel andere merken kiest ook Renault ervoor om een nieuwe generatie auto’s te voorzien van een nieuw logo met retro invloeden. Het interieur is minstens zo veel veranderd als de buitenkant. Centraal in het dashboard is een L-vormig paneel geplaatst met flink wat schermoppervlak, wat we nog niet eerder hebben gezien bij Renault. Het infotainmentsysteem bestaat uit 2 schermen van 12,3 inch en draait net als bij Volvo en Polestar op Android Automotive. Het geheel ziet er zeker indrukwekkend uit!

Renault Mégane E-Tech interieur

Lease de Mégane E-Tech in 2022 bij ActivLease

De Renault Mégane E-Tech Electric is straks te leasen met een accupakket van 40 kWh of 60 kWh. De actieradius ligt dan op respectievelijk 300 of 470 kilometer. Vanaf februari moet de Renault Mégane E-Tech Electric te bestellen zijn. Tegen die tijd zal het merk ook de prijzen delen. In het voorjaar moet de nieuwe Mégane dan geleverd worden. Wilt u voor die tijd een compacte EV leasen? Wij hebben nog enkele voorraadmodellen van de Volkswagen ID.3 met slechts 8% bijtelling! Vraag hiervoor gerust een leaseofferte bij ons aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Renault Mégane E-Tech Electric is nieuw in a...