ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog"De toekomst is voor iedereen" reclameslogan be...

"De toekomst is voor iedereen" reclameslogan begint met nieuwe Opel Insignia

30-06-2017
"De toekomst is voor iedereen" reclameslogan begint met nieuwe Opel Insignia

De nieuwe Opel Insignia leasen is nu mogelijk bij ActivLease. De bijzondere Insignia is in verscheidene uitvoeringen te leasen en een belangrijk nieuw model voor de Duitsers. Zo belangrijk zelfs dat het bekende Opel-logo is aangepast en het automerk een nieuwe reclameslogan hanteert: 'Die Zukunft gehört allen” of “De toekomst is voor iedereen”. U kunt hier alle informatie vinden over een ActivLease Opel Insignia lease en meteen een leaseofferte aanvragen.

“Wir Leben Autos” is verleden tijd. Voortaan worden Opels verkocht met de slogan: “De toekomst is voor iedereen”. Opel vertaalt de slogan naar iedere taal. Automotive Management meldt dat Opel hiermee de lange traditie van democratisering van de technologie wil benadrukken. Opel claimt voorop te lopen met de drieweg katalysator, het voorzien van een full-size airbag in alle modellen en het produceren van elektrische auto’s zoals de reeds aangekondigde Opel Ampera-e.

Ook het befaamde Opel-logo kreeg een nieuw ontwerp. Nog steeds staat de cirkel met bliksemschicht voor een stuurwiel en energie, maar nu is het effen zwart en prijkt de naam “Opel” niet meer bovenin de rand.

U kunt het nieuwe logo zien in dit filmpje van Opel.

Nieuw Opel Insignia filmpje

Ondanks de vertaalde slogan is de nieuwe Opel Insignia een echt Duitse auto, met een gedegen premium design en nu 200 kilogram lichter dan zijn voorganger. U kunt hieronder een reclame bekijken van de nieuwe Opel Insignia.

De Opel Insignia Sports Tourer en Grand Sport leasen bij ActivLease

De Opel Insignia is bij ActivLease te leasen in alle twee de carrosserievormen. Een sportieve vijfdeurs Grand Sport of de ruime Sports Tourer. De Insignia Grand Sport kan u optioneel leasen met vierwielaandrijving en acht traps automaat. De Opel Insignia Sports Tourer is ruimer en heeft standaard een bagageruimte van 1.665 liter. Optioneel is de Sport Tourer leverbaar met panoramadak. Alle Opel Insignia uitvoeringen worden eveneens geleverd met nieuwe veiligheidstechnologie zoals Opel Eye.

Vraag een Opel Insignia leaseofferte aan

U rijdt al in de Opel Insignia vanaf 469 euro per maand bij ActivLease. Kijk op onze Opel Insignia pagina voor het voordeel dat u krijgt als u kiest voor leasen bij ActivLease. Wij hebben een grote voorraad Opel Insignia modellen dus u kan snel rijden in uw spannende nieuwe leaseauto. Onze vriendelijke medewerkers sturen u graag een leaseofferte op en kunnen gratis advies bieden over uw persoonlijke Opel Insignia lease. Kies voor een ActivLease!

Bron: Automotive Online

Tags
Opel
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog"De toekomst is voor iedereen" reclameslogan be...