ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe volgende generatie Mini Electric krijgt tot...

De volgende generatie Mini Electric krijgt tot wel 400 kilometer actieradius!

03-05-2023

De volgende generatie Mini Electric krijgt tot wel 400 kilometer actieradius!

De nieuwe generatie Mini Cooper krijgt meteen ook een hele nieuwe elektrische variant erbij. De huidige Mini Electric maakt dan plaats voor de Mini Cooper E en SE. Want ja, er verschijnen 2 varianten van de nieuwe elektrische Mini. Het grote verschil hierin wordt het accupakket, waardoor de elektrische Mini verder kan rijden en zo voor meer leaserijders interessant wordt. De Mini Cooper SE uitvoering moet tot wel 400 kilometer actieradius kunnen halen!

Elektrische Mini in 2 uitvoeringen

De huidige Mini Cooper is een van de leukst rijdende compacte elektrische auto’s vanwege zijn snelle en directe rij- en stuurgedrag. Dit is te danken aan het voor een elektrische auto lage gewicht, doordat Mini koos voor een relatief klein accupakket. De keerzijde hiervan was een beperkte actieradius van zo’n 230 kilometer. Om dit op te lossen komt Mini voor de volgende generatie met 2 uitvoeringen: Cooper E en Cooper SE. Leaserijders kunnen daarmee kiezen tussen een lager gewicht en dus sportiever rijgedrag, óf meer vermogen en meer actieradius.

Mini Cooper SE

300 of 400 kilometer actieradius

De volgende generatie elektrische Mini wordt iets korter dan de huidige generatie, maar de wielbasis is juist gegroeid. De wielen staan daardoor nog verder op de hoeken en dat komt het stuurgedrag ten goede. De eerste technische specificaties zijn al bekend. De Cooper E krijgt een 40,7 kWh accupakket en 184 pk vermogen. De actieradius ligt op zo’n 305 kilometer. De Cooper SE krijgt meer vermogen en een grotere accu, namelijk 54,2 kWh en 218 pk. De actieradius van de SE wordt maar liefst 400 kilometer.

Mini Cooper E en Cooper SE in 2024 te leasen

De toekomstige elektrische Mini Cooper belooft met 2 uitvoeringen voor ieder wat wils te gaan bieden en zo ook voor leaserijders die vaker buiten de stad komen een interessante keuze te worden. Naar verwachting zal Mini de nieuwe generatie Cooper en Cooper Electric deze zomer gaan onthullen. Dan zullen we nog moeten wachten tot 2024 totdat ze in Nederland te leasen zijn. De huidige Mini Electric is natuurlijk wel bij ons te leasen. Neem een kijkje bij onze aanbiedingen en vraag gerust een vrijblijvende lease aanbieding aan!

Lease acties voor de Mini Mini bij ActivLease

28.9kWh Electric Essential - VERNIEUWD MODEL!
Mini Mini
28.9kWh Electric Essential - VERNIEUWD MODEL!
Netto bijtelling:
€ 197,-
Actieradius:
234 km
Leaseprijs:
€ 489,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe volgende generatie Mini Electric krijgt tot...