ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Volkswagen T-Roc kan u vanaf 2020 leasen als cabriolet-SUV bij ActivLease

30-03-2018

De Volkswagen T-Roc kan u vanaf 2020 leasen als cabriolet-SUV bij ActivLease

Volkswagen wil zijn SUV-aanbod de komende jaren uitbreiden en heeft bekendgemaakt dat ze met een nieuw model komen van de Volkswagen T-Roc. De populaire stads-SUV krijgt binnenkort een cabrio-versie. De huidige VW T-Roc kan u uit voorraad leasen in alle uitvoeringen bij ActivLease, uw Volkswagen lease intermediair. U kan ook een leaseofferte aanvragen voor andere SUV’s van Volkswagen, zoals de Tiguan en Touareg.

Volkswagen SUV met open dak

De cabrio-variant van de Volkswagen T-Roc is de eerste SUV van Volkswagen met open dak en komt in 2020 op de markt. Het Duitse concern volgt daarmee het voorbeeld van Range Rover, dat met de Evoque Convertible aantoont dat SUV’s met open dak zeer succesvol kunnen zijn. De T-Roc variant kan u na introductie leasen voor een zeer concurrerende leaseprijs bij ActivLease.

Volkswagen verkende enkele jaren geleden al de mogelijkheden voor een SUV cabrio in de vorm van de T-Cross Breeze. Dat studiemodel geeft wellicht een goede indruk hoe de T-Roc cabriolet eruit komt te zien.

Volkswagen T-Cross Breeze

Ook als sportieve R-Line

Naast de reguliere uitvoeringen kunt u de VW T-Roc sinds kort leasen als extra sportieve R-Line. Dit optiepakket is exclusief voor de T-Roc Sport en voegt stijlvolle elementen toe aan het exterieur en interieur, waaronder 18 inch lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en instaplijsten, speciale stoelbekleding en aluminium sportpedalen. Ook komt dit model standaard met automatische airco, LED-koplampen, een touchscreen en het Active Info Display. Of de T-Roc cabrio ook beschikbaar komt als R-Line is nog niet bekend.

Volkswagen T-Roc leasen doet u bij ActivLease

Volkswagen verwacht dat het aantal verkochte auto’s in 2020 voor veertig procent bestaat uit SUV’s. De Volkswagen T-Roc, die in 2017 is gelanceerd, moet daarin een belangrijke bijdrage leveren. Naast de T-Roc biedt het Duitse merk reeds verschillende terreinwagens aan voor leasing, zoals de Tiguan en de nieuwe Touareg. ActivLease is uw Volkswagen lease expert. Vraag bij ons een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers gaan graag voor u aan de slag!

Bron: Volkswagen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Volkswagen T-Roc kan u vanaf 2020 leasen als...