ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Het Discover Pro navigatiesysteem van de nieuwe Volkswagen e-Golf

13-01-2017

Het Discover Pro navigatiesysteem van de nieuwe Volkswagen e-Golf

De nieuwe Volkswagen e-Golf kunt u reeds leasen bij ActivLease. De elektrische auto is leverbaar met het volledig digitale Discover Pro infotainmentsysteem. Volkswagen levert daarmee met de nieuwe Golf de allereerste compacte leaseauto ter wereld met gebarenbediening. U kunt de elektrische Golf nu zakelijk leasen bij ActivLease met slechts 4% bijtelling!

Gebarenbediening

Het Discover Pro systeem is volgens Volkswagen de ‘bedieningsinterface van de toekomst’. Met een reden natuurlijk, want het infotainmentsysteem kan volledig bestuurd worden door middel van gebaren. De nadruk bij de populaire Duitse leaseauto lag eerder al op innovatie en gebruiksgemak en daar doet de fabrikant met deze futuristische functie nog een flinke schep bovenop. Nu kunt u met een simpele zwiep van de hand van radiostation, landkaart of menu wisselen. Navigeren is nog nooit zo leuk én makkelijk geweest!

Alle informatie wordt weergegeven op het 9,2 inch TFT kleurenscherm met touchscreen functie. Dat is een slag groter dan in het vorige e-Golf model, waardoor het nog gemakkelijker is om navigatiekaarten af te lezen. De 64GB interne harde schijf is een fijne bijkomstigheid. Volgens Volkswagen is dat genoeg ruimte voor maar liefst vijf jaar aan gratis navigatie updates.

Verder biedt het Discover Pro systeem alle functies die we al kennen van de nieuwe generatie Golf. Het is uitgerust met een Dvd-speler voor het afspelen van uw favoriete muziek en films, Bluetooth voor hands-free bellen en maar liefst acht luidsprekers. Op de boordcomputer wordt ook informatie over de actieradius en het energieverbruik van de leaseauto weergegeven. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een comfortabele autorit.

Active Info Display

De VW e-Golf is nu ook te leasen met het optionele Active Info Display. Op onze actiemodellen krijgt u de beschikking over een virtueel interactief instrumentenpaneel van 12,3 inch met 3-D weergave. Het display biedt meer gemak voor de bestuurder omdat het allerlei gewenste informatie visualiseert achter het stuur. Via de stuurknoppen selecteert u bijvoorbeeld informatie over de snelheid, de actieradius en de elektrische aandrijving, maar ook de geactiveerde rijassistenties, navigatiekaarten en andere functies.

VW e-Golf Active Info Display

De navigatiekaarten worden normaal gesproken op het Discover Pro systeem in de middenconsole weergegeven. Door ze naar het Active Info Display te verplaatsen, hoeft u uw blik minder van de weg af te wenden. Dat maakt het rijden in de nieuwe e-Golf niet alleen gemakkelijk en comfortabel maar ook een stuk veiliger.

Volkswagen e-Golf leasen uit voorraad bij ActivLease

De nieuwe Volkswagen e-Golf met Discover Pro navigatie is uit voorraad leverbaar bij ActivLease. U kunt dus al binnen twee weken rijden! Vraag een leaseofferte aan voor de VW e-Golf, beschikbaar vanaf € 423,- per maand. Bij een zakelijke lease profiteert u met de volledig elektrisch aangedreven e-Golf van de lage 4% bijtelling. ActivLease is expert in elektrisch leasen. Onze vriendelijke medewerkers helpen u bij elke stap van de elektrische omslag.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHet Discover Pro navigatiesysteem van de nieuwe...