ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Het Discover Pro navigatiesysteem van de nieuwe...

Het Discover Pro navigatiesysteem van de nieuwe Volkswagen e-Golf

13-01-2017

Het Discover Pro navigatiesysteem van de nieuwe Volkswagen e-Golf

De nieuwe Volkswagen e-Golf rolt in het voorjaar van 2017 de weg op. Het elektrisch aangedreven model is uitgerust met het volledig digitale Discover Pro infotainmentsysteem. Volkswagen levert daarmee met de nieuwe Golf de allereerste compacte auto ter wereld met gebarenbediening. U kunt de elektrische Golf nu al bestellen via ActivLease!

Gebarenbediening

Het Discover Pro systeem is volgens Volkswagen de ‘bedieningsinterface van de toekomst’. Met een reden natuurlijk, want het infotainmentsysteem kan volledig bestuurd worden door middel van gebaren. De nadruk bij de populaire Duitse auto lag eerder al op innovatie en gebruiksgemak en daar doet de fabrikant met deze futuristische functie nog een flinke schep bovenop. Nu kunt u met een simpele zwiep van de hand van radiostation, landkaart of menu wisselen. Navigeren is nog nooit zo leuk én makkelijk geweest!

Het Discover Pro systeem weergeeft alle informatie op het 9,2 inch TFT kleurenscherm met Touchscreen functie. Dat is een slag groter dan in het vorige e-Golf model, waardoor het nog gemakkelijker is om navigatiekaarten af te lezen. De 64GB interne harde schijf is een fijne bijkomstigheid. Volgens Volkswagen is dat genoeg ruimte voor maar liefst vijf jaar aan gratis navigatie updates.

Het Discover Pro systeem biedt verder alle functies die we al kennen van de nieuwe generatie Golf. Het is uitgerust met een Dvd-speler voor het afspelen van uw favoriete muziek en films, Bluetooth voor hands-free bellen en maar liefst acht luidsprekers. Op de boordcomputer wordt ook informatie over de actieradius en het energieverbruik van het voertuig weergegeven. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een comfortabele autorit.

Active Info Display

De e-Golf is nu ook optioneel uitbreidbaar met het Active Info Display. Tegen een iets hoger leasetarief krijgt u de beschikking over een virtueel interactief instrumentenpaneel van 12,3 inch met 3-D weergave. Het display biedt meer gemak voor de bestuurder omdat het allerlei gewenste informatie visualiseert achter het stuur. Via de stuurknoppen selecteert u bijvoorbeeld informatie over de snelheid, het toerental en de elektrische aandrijving, maar ook de geactiveerde rijassistenties, navigatiekaarten en andere functies.

Volkswagen Active Info Display

De navigatiekaarten worden normaal gesproken op het Discover Pro systeem in de middenconsole weergegeven. Door ze naar het Active Info Display te verplaatsen, hoeft u uw blik minder snel van de weg af te wenden. Dat maakt het rijden in de nieuwe e-Golf niet alleen gemakkelijk en comfortabel maar ook een stuk veiliger.

Volkswagen e-Golf leasen bij ActivLease

De nieuwe generatie Volkswagen Golf verschijnt in maart, terwijl de levering van de nieuwe e-Golf in mei van start gaat. Bij ActivLease hebben we de orderboeken echter al geopend en de prijzen zijn inmiddels bekendgemaakt. Bij een zakelijke lease profiteert u met de volledig elektrisch aangedreven e-Golf van slechts 4% bijtelling. Van Volkswagen krijgt u daar bovendien een gratis thuislader bij! Laat u adviseren door onze vriendelijke medewerkers en lease nog dit voorjaar een volledig elektrische auto.