ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe Volvo V60 vindt de Estate opnieuw uit

De Volvo V60 vindt de Estate opnieuw uit

26-10-2019

De Volvo V60 vindt de Estate opnieuw uit

De Volvo V60 Estate is totaal vernieuwd en nu te bestellen bij ActivLease. Volvo is de afgelopen jaren zijn designtaal totaal aan het herdefiniëren en de nieuwe V60 is het spannende volgende hoofdstuk daarin. Ook uiterst fijn: hij is leverbaar als PHEV en met een hybride doe je mee aan de elektrische revolutie in Nederland. Bekijk de Volvo leaseacties bij ActivLease of bekijk ons complete EV aanbod. Een volledig elektrische auto dit jaar leasen levert je nog de lage 4% bijtelling op voor de komende jaren!

De beste Estate: de Volvo V60

Niemand kan een Estate maken zoals Volvo en de V60 bewijst dat opnieuw. De Zweden laten het bijna makkelijk lijken, zo’n beest van een auto neerzetten en bomvol verfijnde details en veiligheidsfuncties stoppen. Het exterieur van de Volvo V60 Estate is dynamischer dan ooit en van binnen is het de veiligste Estate die de Zweden ooit hebben afgeleverd.

Volvo V60 uitvoeringen

ActivLease biedt de Volvo V60 Estate in Momentum, Inscription, R-Design en Polestar uitvoeringen aan. Hij is met benzinemotor leverbaar of als Plug-in Hybrid.

Volvo V60 Estate

Hybride rijden met de Volvo V60 T8 Twin Engine

Als PHEV wordt de Volvo V60 Estate geleverd met de T8 Twin Engine. Dit is de beste hybride aandrijving tot nu toe beschikbaar voor uw Volvo. Het staat garant voor maar liefst 303 pk en 400 Nm en de elektromotor voegt daar nog meer bij: 87 pk en 240 Nm. Dus de totaalscore is 390 pk met een begrensde topsnelheid van 250 km/u! De V60 T8 sprint van 0 naar 100 in 4,9 seconden.

Volvo V60 leasen bij ActivLease

Voor meer informatie of een vrijblijvende leaseofferte, neem eenvoudig contact op met de vriendelijke medewerkers van ActivLease. Bestel uw Volvo V60 Estate snel en voordelig, wij zorgen dat u de beste leaseprijs krijgt! Zoekt u een compactere auto met nog meer voordeel? Wij hebben ook volledig elektrische modellen die u dit jaar nog met 4% bijtelling kan leasen, zoals de Tesla Model X en de KONA Electric. Of bekijk onze volledige Volvo-range of uw volgende Zweedse leaseauto ertussen staat.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Volvo V60 vindt de Estate opnieuw uit