ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDeze beeldschone Hyundai heeft geen stuur maar...

Deze beeldschone Hyundai heeft geen stuur maar joysticks

06-03-2020

Deze beeldschone Hyundai heeft geen stuur maar joysticks

Hyundai heeft een nieuwe elektrische concept onthuld: de Prophecy. Met deze beeldschone auto verkent Hyundai een compleet andere designtaal dan we van het merk gewend zijn. Wat ons betreft mogen ze dat vaker doen! Maar het uiterlijk is niet het enige dat opvalt aan deze Hyundai Prophecy, die als voorbeeld moet dienen voor toekomstige elektrische modellen.

Porsche-achtig

Het is alsof een moderne elektrische auto is samengesmolten met een klassiek Porsche-achtig design: zo laat de Hyundai Prophecy zich van de buitenkant omschrijven. De auto heeft een lange carrosserie, fraaie aerodynamische velgen en een sportieve achterspoiler. Wel even wat anders dan de huidige Hyundai-modellen dus. De pixelverlichting voor en achter is een nieuwe technologie die Hyundai binnenkort gaat introduceren.

Joysticks

De Hyundai Prophecy is ontworpen met het oog op autonoom rijden. In plaats van een stuur heeft de auto twee joysticks waarmee de bestuurder verschillende functies kan bedienen. Dat hebben we nog nooit gezien! De extra ruimte die zo ontstaat wordt ingenomen door een enorm scherm dat over de hele breedte van het dashboard loopt.

Hyundai Prophecy

Toekomst van Hyundai

De vraag is nu: wat gaat Hyundai met deze auto doen? Het is een conceptmodel, dus de kans dat hij op de markt komt is klein. En als er al een productieversie komt zal hij ongetwijfeld minder extreem ogen. Wel geeft de Prophecy een idee van waar het merk met toekomstige modellen naartoe wil en dat belooft wat.

Nu al een elektrische Hyundai leasen

De Hyundai Prophecy belooft wat voor de toekomst maar nu al biedt het merk indrukwekkende elektrische auto’s aan die u voordelig kunt leasen, zoals de Hyundai KONA en de Hyundai IONIQ. Gaat u dit jaar elektrisch leasen, dan profiteert u van de gunstige bijtelling van slechts 8 procent. Bekijk onze leasevoorraad en vraag online een leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDeze beeldschone Hyundai heeft geen stuur maar...