ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Deze elektrische auto van Byton is een zelfrijdende bioscoop met vijf schermen

07-01-2019

Deze elektrische auto van Byton is een zelfrijdende bioscoop met vijf schermen

Als u het interieur van een Tesla al indrukwekkend vond, moet u deze elektrische auto van Byton eens bekijken. Het Chinese automerk laat de binnenkant van zijn eerste productiemodel zien, de Byton M-Byte SUV. Daarin zijn maar liefst vijf schermen te bespeuren, waarvan er zelfs één in het stuurwiel is geplaatst. Reden genoeg om deze bioscoop op wielen eens van dichtbij te bekijken!

48 inch breedbeeldscherm

‘Less is more’ komt in het woordenboek van Byton overduidelijk niet voor. De M-Byte heeft een indrukwekkend 48 inch breedbeeldscherm dat zich uitstrekt over de hele breedte van het dashboard. Op het enorme display kunnen verschillende soorten informatie worden geraadpleegd, zoals navigatie, infotainment en omgevingsbeelden. In de rugsteun van de voorste stoelen zijn touchscreens geplaatst, zodat passagiers achterin kunnen meegenieten. En om de lichtshow compleet te maken heeft Byton een 7 inch touchscreen op het stuur gemonteerd. Als u zich afvraagt waar dan de airbag blijft, die zit in de onderste helft van het stuurwiel verstopt.

Byton M-Byte interieur

Gezichtsherkenning

Het bedienen van al dit moois gaat behoorlijk intuïtief. De bestuurder heeft aan stemcommando’s of handgebaren al genoeg. Maar voor wie liever ‘ouderwets’ navigeert heeft Byton een vijfde touchscreen toegevoegd aan de middenconsole. De elektrische auto beschikt ook over draaiende stoelen en gezichtsherkenning, waarmee de schermen aan elke passagier relevante en persoonlijke informatie tonen.

Autonoom rijden niveau 4

Het grote aantal schermen is indrukwekkend, maar niet zonder reden. De Chinezen van Byton zijn gespecialiseerd in technologie voor zelfrijdende auto’s, en die geven ons steeds meer tijd om te ontspannen achter het stuur. De M-Byte beschikt over niveau 3 van autonoom rijden en kan net als een Tesla het sturen en regelen van de snelheid tijdelijk overnemen. De auto is zelfs al klaargestoomd voor niveau 4 van autonoom rijden, maar het zal nog even duren voor deze technologie kan worden toegepast.

Byton Concept SUV

Byton M-Byte leasen? Vanaf 2020 beschikbaar bij ActivLease!

Eind dit jaar gaat de Byton M-Byte in productie en vanaf 2020 moet hij op de Europese markt verschijnen. U kunt hem dan leasen met verschillende accupakketten en een range van minimaal 400 km. En ondanks alle hightech zou de EV een vanafprijs krijgen van slechts 40.000 euro. Dat zou mede mogelijk zijn doordat Byton zijn voertuigen in China produceert, waar de productiekosten relatief laag zijn. ActivLease houdt de ontwikkelingen rondom Byton goed in de gaten. Wij zijn expert in elektrisch leasen en gaan uiteraard de M-Byte leveren zodra deze naar Nederland komt!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDeze elektrische auto van Byton is een zelfrijd...