ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Deze elektrische Porsche Mission E Cross Turismo gaat er écht komen!

25-10-2018

Deze elektrische Porsche Mission E Cross Turismo gaat er écht komen!

Porsche betreedt volgend jaar de elektrische autowereld met de volledig elektrische Porsche Taycan. Inmiddels weten we ook wat de tweede EV van het automerk gaat worden: de Mission E Cross Turismo. De concept car werd eerder dit jaar gepresenteerd op de Autosalon van Genève en werd zo enthousiast ontvangen dat Porsche besluit om hem meteen in productie te nemen. En uiteraard wordt deze elektrische crossover leverbaar bij ActivLease!

Elektrische crossover

De Mission E Cross Turismo is een stoere crossover variant van de Porsche Taycan. Met zijn brede wielkasten en donkergekleurde carrosseriedetails onderscheidt hij zich qua uiterlijk van de vierdeurs sportsedan. Porsche heeft de daklijn iets verder doorgetrokken, zodat passagiers meer binnenruimte hebben. Ook staat de Cross Turismo iets hoger op zijn wielen.

Hieronder een filmpje van de Mission E Cross Turismo.

Specificaties

Net als de Porsche Taycan heeft de Mission E Cross Turismo een totaal systeemvermogen van 600 pk. Daarmee heeft het studiemodel amper 3,5 seconden nodig om van 0 naar 100 km/u te gaan. De actieradius is al even indrukwekkend. De accu moet een puur elektrisch bereik opleveren van meer dan 500 km. Volgens Porsche is het mogelijk om 400 km actieradius bij te laden in slechts 15 minuten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 800-volt technologie.

Porsche Mission E Cross Turismo interieur

Elektrische Porsche leasen kan bij ActivLease

De Porsche Taycan wordt volgend jaar de allereerste elektrische auto van Porsche die u kunt leasen. Een jaar later moet ook de Mission E Cross Turismo op de markt verschijnen. ActivLease is uw elektrische lease expert en kan u alle elektrische modellen leveren. U kunt momenteel al stekker rijden in een Porsche met de Cayenne en Panamera plug-in hybride. Bekijk onze gehele Porsche lease voorraad en vraag een persoonlijke leaseofferte aan.

Bron: Porsche newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDeze elektrische Porsche Mission E Cross Turism...