ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDeze Nissan IMs concept rijdt u rond als een vorst

Deze Nissan IMs concept rijdt u rond als een vorst

17-01-2019
Deze Nissan IMs concept rijdt u rond als een vorst

Nissan grijpt de autoshow van Detroit aan om naar eigen zeggen een geheel nieuw autosegment te presenteren. De Japanners tonen de Nissan IMs concept, een ‘opgehoogde sportsedan’. Dat is een stijlvolle constructie die tegelijkertijd meer ruimte creëert voor de elektrische aandrijflijn van de auto. De IMs kan niet alleen elektrisch maar ook volledig zelfstandig rijden en beschikt over een wel heel bijzonder interieur. Onze interesse is in ieder geval gewekt! Nissan richt zijn pijlen volledig op elektrisch rijden en brengt de komende jaren maar liefst zeven EV’s op de markt. U kunt al een leaseofferte aanvragen voor de Nissan Leaf met 4% bijtelling bij ActivLease.

Futuristisch interieur

Als we de enorme velgen even wegdenken ziet de Nissan IMs er vrij ingetogen uit. Wat meer opvalt is het futuristische interieur van de auto. Het dashboard beschikt over meerdere displays en past zich aan als de autonome rijstand wordt aangezet. Het stuur klapt dan in en de stoelen draaien naar binnen, zodat er meer ruimte is om te werken, te praten met inzittenden of de augmented reality te bewonderen. Ook achterin komen we iets bijzonders tegen. De achterbank telt drie zitplaatsen, maar kan omgetoverd worden tot een vorstelijke zetel die Nissan de ‘Premier Seat’ noemt. In het filmpje hieronder ziet u hoe het werkt.

Ruim 600 kilometer actieradius

Het luxe interieur doet anders vermoeden, maar de Nissan IMs is een ware krachtpatser. De conceptauto heeft een systeemvermogen van 483 pk en 800 Nm koppel. Dankzij all-wheel-drive en adaptieve luchtvering laat de auto zich met al dat vermogen nog comfortabel besturen. Ook het accupakket is niet misselijk. Deze heeft een capaciteit van 115 kWh en een actieradius van ruim 600 kilometer.

Ervaar het nieuwe rijden bij ActivLease, uw elektrisch lease expert

De Nissan IMs concept is niet bevestigd voor productie. Wel laten de Japanners met hun nieuwste creatie nogmaals zien welke kant we op gaan. Dat is een toekomst waarin auto’s volledig elektrisch en zelfstandig rijden. U kunt zelf al ervaren hoe het is om een elektrische auto met zelfrijdende functies te rijden bij ActivLease. Dat is bovendien extra voordelig dankzij de lage vier procent bijtelling. Bekijk onze voorraad elektrische leaseauto’s en vraag een leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDeze Nissan IMs concept rijdt u rond als een vorst