ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDirect te bestellen: Discovery Sport én Range R...

Direct te bestellen: Discovery Sport én Range Rover Evoque plug-in hybride!

28-04-2020

Direct te bestellen: Discovery Sport én Range Rover Evoque plug-in hybride!

Land Rover gaat verder met vergroenen en presenteert twee gloednieuwe plug-in hybride SUV’s. Het gaat om stekkerversies van de stoere Land Rover Discovery Sport en de populaire Range Rover Evoque. Deze krijgen de aanduiding ‘P300e’ en zijn zowel de sterkste als de zuinigste van alle versies die u kunt leasen! De Evoque en Discovery Sport plug-in hybrides zijn per direct leverbaar en u kunt al een leaseofferte opvragen bij onze vriendelijke medewerkers.

Vanaf 55.230 euro

De Land Rover Discovery Sport P300e is er vanaf 55.230 euro. De Range Rover Evoque P300e kost 56.130 euro. Beide hybrides zijn voorzien van vierwielaandrijving en een nieuwe 8-traps automaat. De lichtmetalen velgen, led-koplampen en achteruitrijcamera zijn standaard maar Land Rover biedt luxere uitvoeringen aan waarmee een hoop extra’s aan de auto toegevoegd kunnen worden.

Tot 66 km elektrisch rijden

Land Rover heeft in beide auto’s een kleine 15 kWh batterij geplaatst. Daarmee kan de Discovery Sport volledig elektrisch rijden tot een afstand van wel 62 km. De Evoque komt zelfs nog iets verder met een elektrische range van 66 km. Na een nachtje aan het stopcontact is de batterij weer volledig opgeladen als de auto thuis staat. Via een wallbox hoeft het laden niet langer dan 1,5 uur te duren. Ook is er een handige smartphone app te downloaden waarmee u het laadproces kan inplannen en de auto kan voorverwarmen.

Lees ook: Dít zijn de beste hybride auto's van dit moment

Land Rover Discovery Sport P300e PHEV

Range Rover Evoque P300e PHEV

Lager verbruik en uitstoot

Van zowel de Discovery Sport als de Evoque is de stekkerhybride meteen de topversie die u kunt leasen. De plug-in hybride aandrijflijn levert 309 pk totaalvermogen en dat is meer dan de sterkste benzine- en dieselmotor op de prijslijst. Daarnaast valt het gecombineerde brandstofverbruik op: dat is met 1,9 l/100 km lager dan van de andere krachtbronnen. En dankzij de lage CO2-uitstoot profiteert u met de Discovery Sport en Evoque PHEV van een forse korting op de aanschafbelasting.

Range Rover Evoque en Discovery Sport P300e PHEV leasen

De Range Rover Evoque en Discovery Sport PHEV zijn direct beschikbaar om zakelijk te leasen en ActivLease kan ze leveren in elke beschikbare kleur en uitvoering. Ook andere Range Rover modellen zijn te bestellen met mild-hybride of plug-in hybride aandrijving. Ons gehele Land Rover leaseaanbod kunt u online bekijken!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDirect te bestellen: Discovery Sport én Range R...