ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Dit is de reusachtige BMW X7, begin 2019 leasen...

Dit is de reusachtige BMW X7, begin 2019 leasen bij ActivLease!

18-10-2018

Dit is de reusachtige BMW X7, begin 2019 leasen bij ActivLease!

Kan een SUV voor u niet groot genoeg zijn? Dan hebben we goed nieuws, want BMW heeft zijn grootste SUV ooit gepresenteerd. De BMW X7 is het nieuwe topmodel van de Beierse autofabrikant en komt standaard met 7 zitplaatsen, een super-de-luxe interieur en een groot aantal hightech assistentiesystemen. Deze imposante SUV kan u vanaf maart 2019 leasen en ActivLease vertelt u alle details!

7 persoons SUV

Na de X3 en de X5 zag BMW nog ruimte in het eigen gamma en daarom schuift men nu de BMW X7 naar voren. Hij is 5.151 mm lang, 2.000 mm breed en 1.805 mm hoog en daarmee de grootste SUV die BMW ooit maakte. De reusachtige buitenmaten leveren lekker veel ruimte op voor passagiers. Standaard komt de SUV met zeven zitplaatsen. Wie de derde zitrij neerklapt, kan tot 750 liter bagage kwijt. Een versie met zes zitplaatsen is ook mogelijk, dan wordt de middelste zitrij vervangen voor twee comfortstoelen.

BMW X7 2019

Super-de-luxe interieur

De BMW X7 heeft een super-de-luxe interieur met Vernasca-leder, sfeerverlichting en een glazen panoramadak. De auto heeft twee grote 12,3 inch schermen, eentje achter het stuur en eentje in de middenconsole. Deze kunnen zelfs aangevinkt worden voor de tweede zitrij. Het systeem laat zich besturen via knoppen, stem of met gebaren en de updates worden net als bij Tesla over-the-air uitgerold. Verder biedt BMW twee uitvoeringen aan die extra luxe of juist een sportief karakter benadrukken, elk met speciale velgen, sierlijsten en andere details.

BMW X7 interieur

Hightech rijhulp

Aan hightech rijassistentiesystemen eveneens geen gebrek. BMW heeft zijn nieuwe topmodel helemaal volgestopt met de allerbeste technologie, waarmee de SUV deels zelfstandig kan autorijden en parkeren. In het lange lijstje met rijhulp zien we onder andere Active Cruise Control, Lane Change Warning, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assistant en Crossing Traffic Warning. Parking Assistant met achteruitrijcamera is ook aanwezig.

BMW X7 leaseofferte aanvragen doet u bij ActivLease

De nieuwe BMW X7 maakt dus meteen indruk, en niet alleen vanwege zijn postuur. Vanaf maart 2019 komt de SUV op de markt met zescilinder benzine- en dieselmotoren en u kunt hem dan uiteraard leasen bij ActivLease. Wij zijn uw BMW leaseintermediair en leveren alle uitvoeringen en opties voor de BMW X7. Blijf onze nieuwspagina in de gaten houden voor meer informatie!

Bron: BMW Nederland

Tags
BMW 7-zitter
Relevante artikelen

BMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde elektrische actieradius

14-11-2018 | De nieuwe BMW 3-serie sedan was ongetwijfeld één van de hoogtepunten tijdens de Au...

Lees verder

BMW Vision iNEXT - de nieuwe basis voor zelfrijdende auto's?

07-11-2018 | Hoe brengen we straks onze tijd door in een auto als deze helemaal zelf kan rijden...

Lees verder

Nieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease hem bij ActivLease!

05-10-2018 | Na 7 jaar wachten is het dan eindelijk een feit: BMW komt met een nieuwe 3 Serie e...

Lees verder

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder