ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit is de volledig elektrische bedrijfswagen line-up van Mercedes-Benz

21-10-2020

Dit is de volledig elektrische bedrijfswagen line-up van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz was er met de eVito al vroeg bij met een elektrische bedrijfswagen. Nu elektrische bussen meer in opkomst zijn en ook aan populariteit aan het winnen zijn, breidt ook Mercedes het aanbod uit. Inmiddels is vrijwel het hele gamma aan bedrijfswagens als elektrische variant leverbaar. Als expert in elektrische bedrijfswagens, least u al deze EV bussen natuurlijk voor een scherp tarief bij ActivLease.

De eVito is de elektrische variant van de klassieker

De Mercedes-Benz Vito is al heel lang een van de populairste bedrijfswagens in ons land en daarom een echt icoon. Sinds een aantal jaar is deze ‘Mercedes onder de busjes’ ook elektrisch te leasen, voor duurzame ondernemers in stedelijke gebieden. Met een actieradius van 150 kilometer is de eVito een uitstekende bedrijfswagen voor de kortere afstanden. De eVito is leverbaar in een L2 (lang) of L3 (extra lang) uitvoering en is net als de reguliere uitvoering volledig zelf samen te stellen. 

Met de eVito Tourer vervoert u comfortabel meerdere personen

Sinds afgelopen zomer heeft Mercedes de nieuwe eVito Tourer aan het gamma toegevoegd. De eVito Tourer biedt als personenbus royale binnenruimte voor 8 personen, plus de bestuurder. Waar de eVito nog 85 kW vermogen heeft, levert de eVito Tourer tot 150 kW. Mercedes heeft deze bus met een grote actieradius van 360 kilometer ook voor buiten de stedelijke gebieden geschikt gemaakt.

De eSprinter is ruim genoeg voor de grootste ladingen

Ook voor de grootste klussers heeft Mercedes-Benz een elektrische bus. De eSprinter is de elektrische uitvoering van Mercedes’ grootste bestelwagen. Bij de standaard lengte uitvoering kunt u kiezen voor een elektromotor onder de motorkap. Ondanks de aanwezigheid van een accupakket wordt het laadvolume van 11 m3 niet beperkt. Het maximale laadvermogen bedraagt maar liefst 1045 kilo. Met een actieradius van 120 kilometer richt ook de eSprinter zich vooral op de stedelijke gebieden.

Een elektrische bedrijfswagen van Mercedes least u bij ActivLease

Voor Mercedes blijft het niet bij deze elektrische bestelwagens. Er wordt nog gewerkt aan een volledig nieuwe Citan, die vanaf het begin een elektrische variant moet krijgen. Daarnaast heeft Mercedes de EQV, een luxe personenbus die van alle gemakken te voorzien is. Welke elektrische bedrijfswagen u ook kiest, de lease adviseurs van ActivLease kunnen u helpen bij het samenstellen van een bus die precies voldoet aan de eisen van uw onderneming. Neem daarvoor contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is de volledig elektrische bedrijfswagen li...