ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit kost de Volvo C40 Recharge: zonder de X maa...

Dit kost de Volvo C40 Recharge: zonder de X maar mét coupédak

02-06-2021
Dit kost de Volvo C40 Recharge: zonder de X maar mét coupédak

De Volvo XC40 is op dit moment een erg populaire leaseauto. Dankzij de beschikbaarheid van een plug-in hybride model en de volledig elektrische XC40 Recharge, was de Volvo XC40 afgelopen mei zelfs de meest geregistreerde nieuwe auto. Volvo pakt ondertussen door met de C40 Recharge, een coupé variant van de XC40 met een sportief aflopende daklijn. Nederland heeft zelfs samen met Noorwegen de primeur om de auto als eerst te mogen leveren. Het Zweedse merk heeft nu de instapprijs van dit nieuwe model bekend gemaakt en die ligt op 57.995 euro.

Technisch gelijk aan de XC40 Recharge

Onder de motorkap is de C40 Recharge voorzien van dezelfde techniek als de XC40 en ook qua uiterlijk lijken de modellen, afgezien van de daklijn, veel op elkaar. Maar waar de XC40 zowel met brandstofmotor, als PHEV én volledig elektrisch te leasen is, komt er van de C40 Recharge uitsluitend een elektrische variant. De C40 is nu te bestellen met een aandrijving die bestaat uit 2 elektromotoren, wat alle vier de wielen aandrijft. Het 78 kWh accupakket levert een WLTP actieradius op van 420 kilometer. Het vermogen ligt op 408 pk, wat behoorlijk indrukwekkend is voor een compacte SUV. Onze ervaringen met de XC40 Recharge zijn al te zien in onze EV TEST.

Standaard al luxe uitgerust

Met de vanafprijs van 57.995 euro is de C40 Recharge 1.500 euro duurder dan de XC40 Recharge. Maar voor die meerprijs krijgt u wel een aantal mooie opties standaard meegeleverd. Een glazen panoramadak, Pixel LED koplampen, elektrisch verstelbare stoelen en een Harman Kardon audiosysteem zijn allemaal aanwezig. Ook beschikt de C40 over een warmtepomp, wat de actieradius ten goede komt bij extreme temperaturen. Uiteraard beschikt de C40 Recharge net als de XC40 over het Android infotainmentsysteem met over-the-air updates. Optioneel is de auto onder andere nog uit te rusten met een trekhaak.

Volvo C40 Recharge

De Volvo C40 Recharge óf XC40 Recharge leasen bij ActivLease

Welke volledig elektrische Volvo u wilt leasen is dus vooral een kwestie van persoonlijke smaak. De C40 Recharge is qua prestaties en interieur gelijk aan de XC40 Recharge. Hij is standaard rijk uitgerust, maar het belangrijkste verschil is natuurlijk de sportief aflopende daklijn en afwijkende achterkant. De productie van de C40 moet aan het eind van dit jaar beginnen. Natuurlijk kunt u hem nu alvast reserveren bij ActivLease. Gaat u toch liever voor de reguliere XC40 Recharge? Hiervoor kunt u meteen een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Dankzij onze voorraadmodellen stapt u snel in en profiteert u van 12% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit kost de Volvo C40 Recharge: zonder de X maa...